Vennskap sør/sør-samarbeid med Haiti, Colombia og Den Domenikanske Republikk.

Fra 24. august 2014 og en uke frem møtes for første gang representanter fra Haiti, Colombia og Den Dominikanske republikk. Alle tre land er samarbeidspartnere med Gjøvik kommune og seksjon tilrettelagte kulturtilbud. Organisasjonen Pascal Norge er nær støttespiller i vennskapssamarbeidet. Dette skjer i disse dager i den dominikanske hovedstaden Santo Domingo. Hovedmålet er å få til et samarbeid omkring et tilrettelagt kultur- og fritidstilbud i Haiti for de mange funksjonshemmede, og samtidig gradvis stable på beina et selvgående sør-sør-samarbeid landene i mellom. På tross av mange ulikheter mellom fattige og rike, lærer vi så mye av hverandre. Dette gir igjen verdifull inspirasjon til å satse videre på det vi tror på. Uten støtte fra Vennskap Nord/Sør ville dette samarbeidet vært vanskelig å få til. Det er vårt ønske og håp om at vi neste år vil få besøk fra Haiti, Colombia og Den Dominikanske republikk på Gjøvik og Pascalfestivalen 2015.

Vi ønsker Fundacion Arte Sin Fronteras ved maistro Carlos Guerrero og senor Orlando López lykke til med samarbeidet med organisasjonen fra Haiti, i godt selskap med senora Laurina Aurora Vásquez Espinosa fra kunst-og kulturskolen CEMM.

Fremhevede innlegg:
Siste innlegg:
Søk etter innhold: