top of page

GÅ IKKE GLIPP AV FORESTILLINGEN "Innafor & Uttafor"!

Internasjonal kulturaften i samarbeid med land fra fire kontinenter! Sted: Gjøvik Kino & Scene, Sal 1. Dato: Torsdag 16. April kl. 18:00 Pris: 225 kroner FORESTILLING MED PASCAL NORGE-GRUPPEN KORPUS OG VIKEN FHS «Innafor & Uttafor» er en internasjonal forestilling med Korpus og Musikkfolkehøgskolen Viken i prosjektet Campus Viken. Vi ønsker velkommen til en kulturaften hvor ulike artister fra fire verdensdeler viser en storstilt konsert- og teateroppsetning med musikere, sangere, kor, dansere og skuespillere. I 9 dager i forkant har de møttes til workshops og øvet inn en forestilling du sent vil glemme! Her vil kreative artister med funksjonsnedsettelse gi deg utrolige opplevelser sammen med elever fra Musikkfolkehøgskolen Viken! De viser at det du kanskje trodde var umulig er mulig! Virkemidler som likeverd, nød, fattigdom, krig og fred, forskjell på rik og fattig, svart og hvit, kjærlighet og godhet, på tross av store kulturforskjeller står i fokus denne kvelden. Kunst har ingen grenser! Medvirkende: Kor- og dansegruppen Korpus, elever fra Musikkfolkehøgskolen Viken, artister fra Kenya, Spania, Den Dominikanske republikk, Colombia, Haiti, USA m.fl. Instruktører/regi for forestillingen: Elever og lærere fra Musikkfolkehøgskolen Viken, og Paco Valls Garcia (Faula Teatro, Spania) KONTAKT Narten på tlf. 909 40 644 for spørsmål om deltakelse, overnatting, forestilling, premierefest med mer.

Fremhevede innlegg:
Siste innlegg:
Søk etter innhold:
bottom of page