- Jeg er glad for alt musikken gir meg

- Musikken gir meg kraft til å leve, og jeg er veldig glad for alt den gir meg, sier Runar Michel Hofmo. Han er et aktivt Pascal-medlem, spiller i Pascal Rockers og er i tillegg soloartist, spiller i duo og lager egne CDer.

Runar er en mann på 32 år, som opprinnelig kommer fra Oslo. - Men jeg har bodd hele mitt liv i Sørum, og startet med musikken allerede i 1986, sier Runar.

- Jeg har holdt en del konserter, både alene, og sammen med andre. Jeg har hatt ulike duoer, og har fortsatt en jeg spiller mye sammen med, forteller han.

Noe av det morsomste han har opplevd, skjedde under Morodalsfestivalen i år. - Jeg var på scenen sammen med bandet Plumbo og da sang jeg "Møkkamann" sammen med dem. Det er noe av det største jeg har opplevd, forteller den ivrige musikeren.

- Jeg er en stor fan av mange artister, og det bærer også musikken min preg av. Rune Rudberg er mitt største, norske idol. Jeg er også fan av Mr Ray/Ray Moen, A-ha, Michael Jackson, Mr. Dennis, Stephen Ackles og Elvis Presley - og mange flere, legger Runar til.

Runar har vært på scenen sammen med flere andre. - Jeg har sunget sammen med Rune Rudberg og jeg har flere ganger sunget sammen med Mr Ray, sier han stolt og smiler om kapp med sola. Men det største konsertoppdraget var på Notodden Bluesfestival i sommer.

Selv er han innen sjangeren pop og danseband. Han har flere band han spiller i, og har spilt inn plater med flere av dem. Runar fremhever spesielt Runar & Ståle Duo, samt Runer & Steffen Duo. I tillegg har han sitt eget konsertkonsept; Meg & Min Gitar.

- Det går stort sett i musikk hver dag, og jeg har viet mitt liv til musikken, sier Runar.

Han tar på seg spilleoppdrag og selger egne CDer. Se liste nedenfor.

Foreløpig kan man kjøpe tre CDer. Det kommer en ny utgivelse på nyåret.

Lykken Kommer Og Går er en cd-singel med to låter på som Runar har laget både tekst og melodi på selv.

Runar Michel Toner I Mitt Hjerte (dobbel cd.) (170 kroner, porto inkludert.)

Runar Michel Men Lykken Kommer Og Går (cd-singel.) (50 kroner, porto inkludert.)

Runar & Steffen Duo:) Kjeks, Kaffe Og Rock 'N' Roll. (enkel cd.) (70 kroner, porto inkludert.)

Bestillinger kan sendes til e-post: ru.on@online.no

Merk e-posten med: CD bestilling av Runar Michel.

Fremhevede innlegg:
Siste innlegg:
Søk etter innhold: