top of page

Pascalfestivalen 2016 - tilbake til Gjøvik

Styret i Pascal Norge har vedtatt at Gjøvik igjen skal arrangere denne flotte, nasjonale festivalen, som har mottoet KULTUR FOR ALLE! To-dagers festivalen blir lørdag 3. og søndag 4. september neste år.

Bilde fra årets festivalopptog i Stange, Hedmark. Foto: Sigrid Thorbjørnsen

Gjøvik kunst- og kulturskole og våre lokale Pascalgrupper blir medarrangør, sammen med styret i Pascal Norge. Pascal Norge har nærmere 80 medlemmer fra Gjøvik gjennom tilbudene på kulturskolen; Korpus, Rockeværstingene, kunstgruppene i Drengestua, Sangstund og gruppene Los Ænsjless og Blanda Drops.

Det blir denne gangen en utendørsfestival, som vil finne sted på Jernbanetorget i Gjøvik sentrum.

Sett av datoen allerede nå. Mer informasjon kommer senere, men Ola Narten Svendsen i Gjøvik kommunale musikk- og kulturskole svarer gjerne, dersom du har spørsmål. Han kan nås på e-post ola-narten.svendsen@gjovik.kommune.no eller på telefon 909 40 644.

Pascalfestivalen 2015, som ble holdt i samarbeid med Stange kulturskole i Stange sentrum i Hedmark, samlet over 150 festivaldeltagere. Vi håper DU har lyst til å delta. Festivalen favner vidt, og er åpen for både enkeltartister, band, kor, kunstnere, teatergrupper m.m. Det vil også bli seminarer.

Lurer du på hva Pascalfestivalen er, finner du bilder fra årets festival i samarbeid med Stange kulturskole i en egen nyhetssak her på vår nettside. Likeledes ligger det en video på forsiden fra forrige festival på Gjøvik i 2014.

Velkommen til glade festivaldager - denne gangen på Gjøvik!

Her er noen glimt fra årets festival på Stange. Alle foto: Sigrid Thorbjørnsen.

Fremhevede innlegg:
Siste innlegg:
Søk etter innhold:
bottom of page