top of page

Velkommen til vinteraktivitetsdag!

For 11. gang inviteres det til Aktivitetsdag for alle på Øverby i Gjøvik kommune i Oppland. Dette er en stor vinteraktivitetsdag, som tradisjonelt har samlet om lag 500 deltagere til spill, sport og lek. Og ikke minst mye latter, glede og moro!

- Det er det 11 året vi arrangerer Aktivitetsdag for alle på Øverby. Dette er en stor aktivitets- og kulturdag, sier fritidskonsulent Siri Syvrud i Gjøvik kommune. Hun er også i styret i Pascal Norge og gleder seg stort til arrangementet.

- Det hele startet da Madshus hadde 100-årsjubileum for 11 år siden, så dette er en festival som går over en hel uke. Tidligere hadde vi tre dager en "aktivitetsdag for alle", en "gøy i Hovdebakken" og en "inspirasjonsdag/fagdag". Det som vi har nå er denne dagen flotte dagen, som blir organisert fra Kultur i Gjøvik kommune, med mange gode hjelpere, sier Syvrud entusiastisk.

Det er hun som i flere år har hatt hovedansvaret for denne dagen.

-I tillegg har vi med oss elever fra de lokale videregående skolene som hjelpere, både fra linjen helse og sosial, samt idrettsstudenter. På begge skolene er vi inne i forkant og formidler om dagen, sier Syvrud. - Dette er et viktig biddrag for å vise bredde, engasjement, glede og inkludering, legger hun til.

Tidligere har det vært vært om lag 500 deltagere på en slik dag. Vi håper på enda flere i år, avslutter Siri Syvrud i arrangementskomiteen.

Dersom du har spørsmål til arrangementet, kan du kontakte Siri Syvrud på telefon 901 10 241 eller Ola Narten Svendsen på telefon 909 40 644.

Se også plakaten på bildet for ytterligere informasjon. Her er det virkelig noe for alle!

Pascal Norge: Kultur for alle! Kultur gir bedre helse!

Comments


Fremhevede innlegg:
Siste innlegg:
Søk etter innhold:
bottom of page