top of page

- Pascal Rockers rocka Herr Nilsen i Oslo

Pascal Rockers spilte opp mot rasisme på Herr Nilsen i Oslo 1. mai. - De rocka Herr Nilsen! Vi gleder oss til neste gang de spiller, skriver Østkanten Bluesklubb på sin Facebookside.

Pascal Rockers i aksjon på Østkanten Bluesklubb sitt arrangement mot mobbing på Herr Nilsen i Oslo. Fra venstre: Lars, Ola Skaare (musikalsk leder), Steinar og Runar Michel. (Foto: Wenche Jensen)

Det er ikke første gang Pascal Rockers spiller for Østkanten Bluesklubb, så de begynner å bli kjent i miljøet. De har også spilt på deres arrangementer på Bårdar Akademiet (tidligere Smuget). Steinar Wangen, en av medlemmene i bandet, forteller at de setter stor pris på samarbeidet med Østkanten Bluesklubb.

- De inviterer oss til å spille, fordi vi har noe å fare med. Det vi gjør er bra, av god kvalitet. De inkluderer oss ikke bare for inkluderingens skyld. Vi har noe å fare med, sier han stolt.

På konserten 1. mai var det også artister fra Den norske Opera som opptrådte. Dette var en antimobbekonsert til minne om Benjamin Hermansen, som ble knivdrept på Holmlia for 15 år siden.

Pascal Rockers holder til på Pascal Norges Utfoldelsesarena på Vettre i Asker. De øver annenhver uke, og det er Ola Skaare som er musikalsk leder i bandet. De har mange spilleopdrag, og tar gjerne på seg flere. De har tidligere spilt på Notodden Bluesfestival, som første band med mennesker med utviklingshemming.

Vil du booke dem til et oppdrag, kan du ta kontakt med Ola Skaare på skaaremusikk@runbox.no

Her kan du også se en video fra konserten på Smuget: https://www.youtube.com/watch?v=-4Z2B3mRD7g&feature=youtu.be

Chris trakterer tangentene på mesterlig vis. (Foto: Wenche Jensen)

Fremhevede innlegg:
Siste innlegg:
Søk etter innhold:
bottom of page