Fikk Notodden Bluesfestival til å rocke

Stemningen var virkelig til å føle på, da Pascal Rockers for andre år på rad spilte på Notodden Bluesfestival. Denne gangen var de til og med spesialinvitert til å spille på selve åpningen, et såkalt "kick-off", som Norsk Bluesunion sto bak.

Fra venstre musikalsk leder Ola Skaare, sammen med de seks medlemmene i Pascal Rockers, på scenen på Bellmann under åpningen av Notodden Bluesfestival. (Foto: Pascal Norge)

Dette skapte selvfølgelig stor oppmerksomhet. Og Pascal Rockers fikk lokalet Bellmann på Notodden til å rocke. Stemningen var på topp, og de mange tilhørerne koste seg virkelig da Pascal Rockers spilte. Pascal Norges nestleder, og musikalsk leder for Pascal Rockers, Ola Skaare, holdt dessuten en god innledning om hva Pascal Norge og Pascal Rockers er.

Men det stoppet ikke der. I tillegg holdt de seks glade medlemmene, under ledelse av Ola Skaare, to andre konserter. En på Teledølen torsdag, samt på Bok- og Blueshuset fredag.

Også NRK fattet interesse for Pascal Rockers, og hadde et eget team til stede på konserten tordag. Du kan se en egen artikkel og en video på NRK Telemark sin egen nettside, her:

https://www.facebook.com/telemarksendinga/videos/10154493100911654/?pnref=story

https://www.nrk.no/telemark/annleis-band-far-stormande-jubel-1.13075622

(Det er to litt forskjellige videoer de har laget. Dersom du ikke får opp lenkene, kan du bruke copy / paste-funksjonen og lime lenken rett inn i nettleseren din. Rettighetene tilhører NRK)

- Det er selvfølgelig veldig gøy når Nord-Europas største bluesfestival inviterer Pascal Rockers til å være med på festivalen. Det betyr mye for oss i Pascal Norge, både når det gjelder inkluderinf og aksept for både våre målgrupper og det vi holder på med. Vi jobber jo for å inkludere alle mennesker på alle kulturarenaer. Det har Notodden Bluesfestival også bevist at de vil, sier leder i Pascal Norge, Lars Espen Rath Vestad. Han var selv til stede på festivalen torsdag, og fulgte Pascal Rockers på de to konsertene.

- Dette er med på å bevise at alle mennesker kan, bør og skal få innpass i det kulturelle liv. Det ligger i vårt slagord "kultur for alle!", sier Pascal-lederen entusiastisk.

Her er noen andre bilder fra Pascal Rockers første konsert på Notodden Bluesfestival:

(Alle foto: Pascal Norge)

Fremhevede innlegg:
Siste innlegg:
Søk etter innhold: