Julekonsert med sjel

Kulturhuset EKKO i Fredrikstad har i mange år arrangert julekonsert i samarbeid med Pascal Norge. Østre Fredrikstad kirke i Gamlebyen var fylt til randen også under årets julekonsert.

Alexander Hermansen tar gjerne en duett, men fremhever alltid EKKO fremfor seg selv.

Stemningen var til å ta og føle på. Sangkoret EKKO var i gang med oppvarmingen i den flotte kirken i Gamlebyen i Fredrikstad, da vi ankom. Musikalsk leder Ola Skaare ledet det hele med en stødig hånd, som han har gjort i mange år. Plutselig åpnet dørene, og publikum strømmet til. Det var klart for EKKO sin julekonsert, et høydepunkt for så mange, i samarbeid med Pascal Norge.

Vi kom tidlig i julestemning på grunn av julemarkedene i Gamlebyen, men ingenting slår konserten. Kjente og kjære julenumre kom som perler på en snor. Alt trygt ledet av den lokalkjente artisten og sangeren Alexander Hermansen, som også tok en solo sammen med EKKO-stjernene. "O, helga natt" kom, som alltid, fra prekestolen, til publikums store sukk.

EKKO var der, med mange aktører, likeledes Real Trøkk fra Asker, samt andre gjester fra fjernt og nær. Heidi Svaem spilte torader sammen med Stine Heumrønningen, Gry Lillian Nilsen sang, Siri Prestrud spilte klarinett og sang, det var nissedans og solonumre på høyt plan. Rulestoldans hører med i en slik setting, her er ingen skjøvet ut.

Årets julekonsert ble en stor opplevelse, både for alle artister, og ikke minst publikum.

Pascal Norge takker hjerteligst EKKO for samarbeidet. Vi gleder oss til neste års julekonsert.

Fremhevede innlegg:
Siste innlegg:
Søk etter innhold: