top of page

Stemningsfull julekonsert

Søndag 11. desember holdt Mango Band fra Stange kulturskole sin første, store julekonsert. Konserten hadde navnet "When you wish..!". Med seg hadde de venner fra Pascalfamilien på Gjøvik.

Gjøvikgjengen i aksjon på julekonserten i Ottestad kirke.

Det ble en god times julestemning med et svært godt og variert julerepertoar. Ordfører i Stange, Nils A. Røhne, bandt det hele sammen, etter at Mona Vestli fra Stange kulturskole og nestleder i Pascal Norge, Ola Skaare, hadde ønsket velkommen.

Det ble allsang, lysprosesjon og tenning av adventskrans, vakre solo- og gruppeinnslag fra alle aktører. I tillegg til Mango Band var også Rockeverstingene, Sangkoret Korpus og Scene Korpus fra Gjøvik med. Det hele ble avsluttet med fellesnummeret "We wish you a merry Christmas".

Ottestad kirke i Stange utenfor Hamar var fylt til randen av publikummere. Deltakerne var samstemte i at det var moro å spille for en fullsatt kirke.

Stemningen var til å ta og føle på. Vi er trygge på at både deltakere og publikum hadde en uforglemmelig stund i Ottestad kirke denne søndag ettermiddagen. Vi så dessuten mang en tåre ble felt, noe som tyder på mange rørende øyeblikk.

Neste år er det duket for ny julekonsert i Innlandet. Konserten i år var et samarbeid mellom Stange kulturskole og Pascal Norge. Neste år vil en lignende julekonsert bli holdt i Gjøvik.

Vi gleder oss allerede.

Gjøvik sine mange grupper var godt representert på konserten, under ledelse av Ingunn Molstad og Vidar Sundbakken. Neste år er de vertskap for Pascal Norge Innlandet sin julekonsert. (Foto: Ola Narten Svendsen)

Gjengen fra Gjøvik og Stange lagde topp og stemningsfull julekonsert i Ottestad kirke. (Foto: Ola Narten Svendsen)

We wish you a merry Christmas..! Det var budskapet fra Mango Band, Rockeverstingene, Scene Korpus og Sangkoret Korpus på årets julekonsert med Pascal Norge i Innlandet. Konserten ble holdt i samarbeid med Stange kulturskole. (Foto: Ola Narten Svendsen)

Fremhevede innlegg:
Siste innlegg:
Søk etter innhold:
bottom of page