top of page

- Går en spennende tid i møte

- Vi går en spennende tid i møte. Pascal Norge vokser, og vi gjør veldig mye for veldig mange, sa nestleder Ola Skaare i sin åpningstale på Pascal Norge sitt åttende ordinære Landsmøte i Asker i dag.

Landsmøtepapirer...

I alt 78 delegater var tilstede på Pascal Norge sitt landsmøte i Asker lørdag 4. mars. Landsmøtet ble holdt på Pascal Norges Utfoldelsesarena (PANUA), og startet med en feiende flott marsj, spilt på klarinett av Siri Prestrud, som har vært medlem i Pascal Norge fra starten.

- Det er jo tross alt vår, så en marsj er på sin plass, sa Siri, som åpnet det hele med "Norge i rødt, hvitt og blått".

Deretter startet Landsmøteforhandlingene. Leder Lars Espen Rath Vestad fremholdt at Pascal Norge skal være en aktiv og attraktiv organisasjon i tiden, til beste for organisasjonens medlemmer og samfunnet forøvrig, både i Norge og i verden forøvrig.

- Pascal Norge er en viktig samfunnsaktør, som jobber for at stadig flere mennesker med bistandsbehov skal få ta del i kulturaktiviteter. Det betyr økt livsverd og bedre livskvalitet, sa han i sin landsmøtetale.

Det var en feststemt forsamling som var tilstede på årets Landsmøte i Asker. Innimellom forhandlingene kom kunstneriske innslag som perler på en snor av både enkeltmedlemmer og grupper i Pascal, i tillegg til at den tradisjonelle konserten "Vårslipp" var en del av Landsmøtet.

- Vi som medlemmer er svært fornøyd med vår organisasjon. De (styret, red. anm.) står på for vårt beste, noe som betyr at Pascal Norge er en viktig samfunnsaktør og tilrettelegger for at mennesker med bistandsbehov får et bedre og mer verdig liv, med kulturaktiviteter som hovedredskap, sa en av deltakerne i etterkant av Landsmøtet og konserten "Vårslipp".

- Pascal Norge er basert på frivillighet. Vi vil gjerne takke alle som stiller opp for at alle våre medlemmer kan ta del i kulturaktiviteter rundt om i det ganske land. Vårt "frivilligkorps" er gull verdt, og det er svært mange som fortjener en påskjønnelse for alt de gjør på de ulike grupper, band og enkeltelevers øvelser hver eneste uke, på konserter og opptredener, på turer og samlinger. Alt dette gjør oss til en levende organisasjon, som setter medlemmene våre i fokus. Vi er synlige i det kulturelle landskap, sa leder Lars Espen Rath Vestad, og henviste til både lærere, instruktører, frivillige og assistenter, styremedlemmer og foreldre, søsken, tanter og onkler og alle som bidrar på alle plan. - Dere fortjener en medalje, alle sammen, fortsatte han.

Pascal Norges fotograf, Sigrid Thorbjørnsen, har tatt mange bilder fra årets Landsmøte og konserten "Vårslipp". Her kan du se et lite utvalg:

Nestleder, Ola Skaare, hilset velkommen til Landsmøtet 2017.

Fra venstre styrets medlemmer; Mats Andersen, Fredrik Eriksen, Lars Espen Rath Vestad, Ola Skaare, revisor Arne Buer og Siri Syvrud.

Ola Skaare presenterer konserten "Vårslipp".

Glad trommis i bandet "Fun Time".

Bandleder og lærer Tommy Huseth presenterer "Fun Time", som øver hver uke på Pascal Norges Utfoldelsesarena i Asker.

Godt samspill! - Thank you for the music!

Siri Prestrud (foran vinduet i midten) spiller mer enn gjerne opp på sin klarinett, i enhver sammenheng.

Kulturhuset EKKO fra Fredrikstad var selvfølgelig representert på Landsmøtet i Asker. De bidro med både sang og skuespill, på Landsmøtet og konserten "Vårslipp".

Solister i fleng..!

- Vi bor langt unna, men her må vi stille opp, sa denne muntre kvintetten. Den glade heiagjengen hadde tatt turen helt fra Gjøvik i Oppland.

- Trommer er gøy!!

Stine spiller alltid opp på samtlige av Pascal Norges arrangementer.

Bandet Real Trøkk stilte opp på konserten "Vårslipp" også i år.

Heidi Svaem glimtet til med sin tilstedeværelse og torader også på årets "Vårslipp", til stor glede for publikum og delegatene på årets Landsmøte i Pascal Norge.

Stemningen var på topp. Det resulterte i mang en trivelig "svingom" under konserten "Vårslipp" i forbindelse med årets Landsmøte i Pascal Norge.

Alle foto er tatt av Pascal Norges fotograf Sigrid Thorbjørnsen (C)

Bildene kan publiseres ved kreditering av Sigrid Thorbjørnsen / Pascal Norge.

Fremhevede innlegg:
Siste innlegg:
Søk etter innhold:
bottom of page