Nytt styre i Pascal Norge

Pascal Norge avholdt i går sitt åttende ordinære Landmøte på sin Utfoldelsesarena i Asker. Da ble det også valgt et nytt styre. - Vi skal være en aktiv og attraktiv organisasjon i tiden, til beste for våre medlemmer og samfunnet forøvrig, sa leder Lars Espen Rath Vestad til landsmøteforsamlingen.

Pascal Norges hovedstyre: Fra venstre styremedlem Ola Narten-Svendsen (Oppland), leder Lars Espen Rath Vestad (Hedmark), styremedlem Kari Elisabeth Wischmann (Akershus), varamedlem Siri Syvrud (Oppland), styremedlem Fredrik Gudim Eriksen (Østfold), varamedlem Mats Andersen (Østfold) og nestleder Ola Skaare (Akershus). Varamedlem Gøran Bogstrand (Sør-Trøndelag) og varamedlem Stian Brødsjø (Vest-Agder) var ikke tilstede da bildet ble tatt. FOTO: SIGRID THORBJØRNSEN / PASCAL NORGE.

(Bilde kan benyttes fritt ved kredittering)

Det vil si; et helt nytt styre ble egentlig ikke valgt. Selv om det store flertall var på gjenvalg og i så måte kunne byttes ut, var valgkomiteen og de 78 delegatene klare i sin sak.

Ingen av styrets medlemmer ble byttet ut, og samtlige styremedlemmer ble enstemmig valgt inn og gjenvalgt ved akklamasjon, som det så fint heter. Det betyr at forsamlingen er fornøyd, og klapper inn hvert medlem når de velges inn.

I tillegg ønsket valgkomitéen å utvide varalisten med ytterligere én ressursperson.

Det nye styret ser da slik ut:

Leder: Lars Espen Rath Vestad Hedmark

Nestleder: Ola Skaare Akershus

Styremedlem: Fredrik Gudim Eriksen Østfold

Styremedlem: Ola Narten Svendsen Oppland

Styremedlem: Kari Wischmann Akershus

Varamedlem: Siri Olaug Syvrud Oppland

Varamedlem: Mats Andersen Østfold

Varamedlem: Gøran Bogstrand Sør-Trøndelag

Varamedlem: Stian Brødsjø Vest-Agder

Valgkomitéen består av:

Leder: Einar Lund Prestrud Buskerud

Medlem: Vidar Heumrønningen Akershus

Medlem: Jan Svaem Oslo

Pascal Norges revisor:

Arne Buer Statsautorisert revisor

Fremhevede innlegg:
Siste innlegg:
Søk etter innhold: