Pascal-medlem Runar med ny CD

Runar Michel Hofmo er et aktivt medlem i Pascal Norge. Han spiller gitar og synger i bandet Pascal Rockers, men han har også sin egen karriere siden av. Nå kommer han med ny CD.

Runar Michel Hofmo (nærmest kamera) spiller i Pascal Rockers. Nå kommer han også med enda en CD. Bildet er tatt på Notodden Bluesfestival. (Foto: Lars Espen Rath Vestad)

- Jeg lever og ånder for musikken. Gjennom Pascal Norge får jeg dyrke det jeg liker best. Nemlig å spille og synge, opptre og være med på musikken - både alene og sammen med andre, sier Runar.

Nå kommer han altså med en ny CD. - Dette er den beste og nyeste CDen min, sier han stolt. CDen har det passende navnet "Runar Michel Synger Sine Favoritter 3".

- Dette er min beste og sterkeste CD-utgivelse noen sinne. Den slippes 17. mai og jeg håper mange vil kjøpe den, sier Runar.

Sjangeren er danseband og country, og som tittelen sier, er det disse sjangrene han liker aller best.

Dersom du har lyst til å kjøpe CDen, kan du kontakte Runar Michel på SMS til mobilnummer 951 24 603. Skriv navn og adresse og at du vil kjøpe CDen, så sender han den i posten til deg for kr 150,-, porto inkludert.

Det er 14 låter som er innspilt, og en smakebit kan du se her:

https://m.youtube.com/watch?v=kxWhMxemq90

Runar har gitt ut CDer tidligere. Her viser han stolt frem tre av dem. (Foto: Privat)

"Runar Michel synger sine favoritter 3" er navnet på den siste CDen. I den anledning har han sin egen promoteringsgenser. (Foto: Privat)

Fremhevede innlegg:
Siste innlegg:
Søk etter innhold: