- Vi skal lage tidenes festival!

- Årets festival blir tidenes beste! Det lover de to lederne Stian Brødsjø og Lars Espen Rath Vestad i henholdsvis Sound of Happiness og Pascal Norge. De er klare for å sette Kristiansand på kartet, og på hodet, i årets store satsning: En felles festival.

Klare for festival: - Vi gleder oss, sier Lars Espen Rath Vestad (til venstre) og Stian Brødsjø, ledere i henholdsvis Pascal Norge og Sound of Happiness. (Foto: Sigrid Thorbjørnsen)

I alt om lag 200 festivaldeltagere er klare for å sette sitt preg på Sørlandsbyen i pinsehelgen. Det blir seminarer og konserter, og ikke minst: Urpremiere på et spesialskrevet stykke; "Feen og skogen", av Ola Skaare og Paco Valls Garcia.

Dette er en teateroppsetting med mennesker med utviklingshemming og andre bistandsbehov, som vises på en utescene i Tresse, midt i Kristiansand, søndag 4. juni. Festivalen starter med åpning av ordføreren og Siri Prestrud. Deretter kommer artistene i fleng:

- Marius

- Torkil-Band

- Nico-Lise Band

- Red Dawn

- EKKO

- Friskis & Svettis

- Lisa

- Kristine E

- Jan Louis

- Anette H

- Piratene

- Heidi & Stine

- Real Trøkk

- Kjetil, Anette og Kristine

- EKKO Junior

- Vladi

- Happy Days

- Happy Choir

- SoH Lyngdal

- Riders & Roaders feat. Benjamin

Ca kl 15.20 vises forestillingen "Feen og trærne", og det hele rundes av ca kl 16.00.

- Det er bare å glede seg! Vi jobber sammen for felles sak; å synliggjøre at alle mennesker er verdifulle og har mye å bidra med, sier Stian og Lars Espen.

Fremhevede innlegg:
Siste innlegg:
Søk etter innhold: