Nytt teater- og dramatilbud i Kristiansand

Onsdag 23. august starter Sound of Happiness i samarbeid med Knuden – Kristiansand kulturskole en helt ny teatergruppe for ungdom og voksne med utviklingshemming fra 13 år og oppover. Teatergruppen har tilrettelagt undervisning i drama og teater, og påmeldingen er nå i gang.

Teater og drama: Her elever fra Pascal Norges nettverk i teateraktivitet i forbindelse med festivalen i Kristiansand i sommer.

Dette er altså en viktig melding til alle i Kristiansand med omegn: Sound of Happiness starter nytt tilbud innen drama og teater. Hvem husker ikke spanske Paco, som bl.a. hold kurs og laget teaterforestilling med musikk av Ola Skaare i sommer? Pascal Norge er glade for samarbeidet med Sound of Happiness. Nå kan du melde deg på teater og drama i Kristiansand.

Sound of Happiness har inngått et samarbeid med Knuden Kristiansand Kulturskole, og høsten 2017 blir det oppstart av tilrettelagt undervisning i drama og teater for ungdom og voksne fra 13 år og oppover.

Elevene melder seg på gjennom Sound of Happiness, men får undervisning via kulturskolen.

Gjennom teaterlek skal elevene oppleve glede og mestring, og målet er å opptre på Sound of Happiness-festivalen sommeren 2018.

Undervisningen vil foregå på Musikkens Hus, Kongensgate 54, hver onsdag fra kl. 18.00-19.00. Oppstart onsdag 23. august.

Sound of Happiness og Kulturskolen følger skolens ferie- og fridager.

Lærer er Maria Lied som er ansatt som teaterlærer ved Kulturskolen.

Semesteravgift er kr. 1800,- per semester. Det er plass til 15 elever, så her er det første mann til mølla som gjelder.

Ta kontakt med:

Sound of Happiness Eirin Syvertsen Telefon: 938 83 625 E- post: eirin@soh.no

Kristiansand Kulturskole Diana Spehar Borøy Telefon: 907 78 336 E- post: diana.spehar.boroy@kristiansand.kommune.no

Fremhevede innlegg:
Siste innlegg:
Søk etter innhold: