Holder konsert på Manhattan

Deler av Sound of Happiness er på jubileumstur. Nå er de i selveste New York, og torsdag holder de to bandene "Riders" og "Roaders" konsert i verdensmetropolen. Det skjer på Sjømannskirken, midt på Manhattan, kl 15.30.

Torsdag kl 15.30 holder "Riders" og "Roaders" konsert i New York. Det skjer på Sjømannskirken, midt på Manhattan (Faksimile fra Sjømannskirken i New York sin nyhetsmail)

Pascal Norge ønsker våre venner fra Sound of Happiness lykke til med konserten i Sjømannskirken i New York, og anbefaler alle i nærområdet til å overvære konserten.

Sjømannskirken melder i sitt nyhetsbrev at det er gratis inngang. Om Sound of Happiness skriver de dette:

Sound of Happiness ble etablert i 1988 som et orkester for psykisk utviklingshemmede, i begynnelsen med fem medlemmer. Senere utviklet dette seg til de to bandene "Roaders" og "Riders", som i dag har til sammen 12 medlemmer. Det er bygd opp et godt, trygt og inspirerende miljø for utviklingshemmede og støttespillere. I 1998 ble Sound of Happiness Kompetansesenter etablert som en privat stiftelse med hovedfokus på musikkundervisning for utviklingshemmede.

Neste år er de 30 år og elevtallet har steget til rundt 100 som ukentlig får musikkundervisning, med lokalforeninger i Lyngdal og Farsund. De har til sammen 13 band og kor med noe for alle. Nå har de også startet drama- og teaterundervisning, i tillegg til at de har et eget dagtilbud.

Du kan lese mer på Sjømannskirken sine hjemmesider: www.sjomannskirken.no/newyork

Det er også informasjon på Sjømannskirken i New York sin side på Facebook. Søk de opp!

Sound of Happiness har også en egen nettside: www.soh.no

Fremhevede innlegg:
Siste innlegg:
Søk etter innhold: