Klart for del 2 av Pascalfestivalen

Som en del av Arte+ arrangeres også del 2 av Pascal Norges Nasjonale Festival. Dette skjer på Gjøvik lørdag 28. og søndag 29. oktober. Her kan du se programmet for helgen. Velkommen til glade Pascaldager!

Plakat: Her kan du se programmet for Pascalfestivalen 2017 - del 2. I tillegg til disse offisielle postene, blir det en rekke seminarer.

Som kjent, ble del 1 av festivalen holdt i samarbeid med Sound of Happiness i Kristiansand første helgen i juni. Nå er det klart for del 2, på Gjøvik i samarbeid med konferansen Arte+ 2017.

- Med dette åpner vi opp for at enda flere lokale aktører kan få være med, sier Ola Narten Svendsen. Han er lokal ildsjel på Gjøvik, og sitter i Pascal Norges sentralstyre.

- Arte + har tradisjonelt hatt hovedfokus på ulike kunstaktiviteter. Nå innlemmer vi også musikk, instrumenter, sang, dans, rullestoldans, drama og teater i Arte+, sier Svendsen.

- Det blir en del offisielle ting som skal skje, slik plakaten viser, men også en rekke workshops og seminarer, innen ulike sjangre, sier Svendsen.

Fremhevede innlegg:
Siste innlegg:
Søk etter innhold: