Velkommen til julekonsert på Gjøvik!

Pascal Norge arrangerte sammen med Stange kulturskole for første gang i fjor en egen julekonsert for gruppene i Innlandet (Hedmark og Oppland). Dette var så vellykket, at nå skjer det igjen. Denne gang på Gjøvik, sammen med Gjøvik kunst- og kulturskole.

Med på konserten er Scene Korpus, Sangkoret Korpus og Rockeværstingene fra Gjøvik. I tillegg kommer gjester fra andre siden av Mjøsa; Mango Band fra Stange kulturskole, samt gruppen Musikalis fra Hamar.

Dette blir en flott julekonsert, så det er bare å glede seg!

PS! Det blir også en egen julekonsert i Fredrikstad, sammen med Kulturhuset EKKO. Så her er det flere muligheter. Konserten i Fredrikstad arrangeres lørdag 2. desember, i Østre Fredrikstad kirke (Gamlebyen) kl 16.00.

Fremhevede innlegg:
Siste innlegg:
Søk etter innhold: