top of page

Viktig informasjon om støtteordning

KOMP – støtteordning for kortere kurs, opplæringsprosjekter og andre kompetansehevende tiltak innen rock, jazz, norsk og samisk folkemusikk, verdensmusikk, blues, viser, hip hop med mer – har søknadsfrist 15. desember 2017. Medlemmer av Pascal Norge kan søke disse midlene!

Vi anbefaler våre medlemsgrupper til å benytte seg av denne ordningen. Det er ikke lenge til søknadsfrsten går ut, men det er uansett veldig gode midler å hente. Så til tross for en hektisk tid før jul - benytt dere av KOMP!

KOMP støtter kveldskurs, dagskurs, helgekurs, ukekurs og sommerkurs. Det gis primært støtte til innhenting av eksterne instruktører (honorar, reise, opphold), eventuelt også særskilte kostnader til leie av seminarlokaler. Hovedmålgruppa er amatører, men det utelukkes ikke at profesjonelle utøvere kan benyttes som for eksempel instruktører.

Alle mer eller mindre organiserte sjangerrelaterte miljøer og aktører kan søke, for eksempel organisasjoner og lag, bandsammenslutninger, arrangører/klubber, frittstående grupper, kulturskoler og andre offentlige aktører. Det kreves en reell egenandel på 50 % fra kommunale tiltak og andre offentlige søkere.

Nytt av året er at søkere må opprette en bruker. Mer om dette, ytterligere opplysninger og søknadsskjema finner du her:

http://www.musikk.no/musikk/komp/hjem/komp-2018-soknadsskjema/

(Bruk copy/paste til nettleseren din, dersom lenken ikke sender deg rett videre)

Fremhevede innlegg:
Siste innlegg:
Søk etter innhold:
bottom of page