top of page

Pascal Innlandet skapte julestemning

Uten å foregripe noen "begivenheter". Hedmark og Oppland er fortsatt egne fylker, men i Pascal-sammenheng er Innlandet ensbetydende med samhold, vennskap og musikalske utfordringer. Så også på Pascal Norge sin julekonsert - Innlandet, på Gjøvik, onsdag. Det ble en svært stemningsfull stund for "stinn brakke" i Musikkens Hus på Gjøvik.

Amund Roar og Stine i en herlig duett på Pascal Innlandet sin julekonsert på Gjøvik onsdag 6. desember 2017.

Lyset ble dempet, stemningen steg, og plutselig var Musikkens Hus på Gjøvik fyllt av lys, da hele Scene Korpus entret scenen med lys i hver eneste hånd. Til små gisp fra publikum, kom de på rekke og rad, og gav publikum en knallstart på årets julekonsert, med et annerledes og vakkert Sankta Lucia-tog.

Deretter kom nye og gamle, kjente og ukjente, juleåter og juleslagere, den ene etter den andre, som perler på en snor.

Sangkoret Korpus overtok etter hvert, og skapte en svært stemningsfull stund med sine innslag.

Så tok Rockeværstingene over. Vi kunne høre publikum nynne med på låtene de fremførte, og stemningen bare økte.

Deretter gikk turen til Mango Band, fra Stange, "andre si´a ta Mjøsa". I disse VM-tider fremførte de "Det klaraste lyset" av selveste Åge Aleksandersen. Denne låta var den offisielle VM-låta fra VM på ski i Trondheim i 1997. Vazelina Bilopphøggers sin julemelodi, "Hem´att tel jul", gjorde også lykke på Gjøvik, for bandet, som var fra "på fel si´e ta Mjøsa", i følge arrangørene. :o)

Musikalis fra Hamar har vært medlem i Pascal Norge i flere år. De har deltatt på Pascal sin nasjonale festival, men ikke tidligere opptrådt på Pascal sine julekonserter. Denne gangen stilte de virkelig opp! Med de flotteste julemelodier, endte hvert eneste, musikalske bidrag med trampeklapp.

Musikalis sin avdeling var fyllt med glede, entusiasme og nostalgi. Vi kjente oss alle igjen i julesangene de fremførte.

Dette var andre gangen Pascal Norge arrangerte denne konserten, kalt Pascal Innlandet sin egen julekonsert. Neste år er det klart for en ny julekonsert. Da på andre siden av Mjøsa - som enkelte vil kalle den riktige siden... Uansett, vil Pascal Norge rette en stor takk til:

- Scene Korpus

- Sangkoret Korpus

- Rockeværstingene

- Mango Band

- Musikalis

..for deres verdifulle bidrag til Pascal Innlandets julekonsert 2017. Dere satte oss alle i god julestemning.

Konserten var et samarbeid mellom Gjøvik kunst- og kulturskole og Pascal Norge.

Gjøviks varaordfører, Finn Olav Rolijordet, ledet et fullspekket "Musikkens Hus" på Gjøvik trygt gjennom julekonserten, mens Pascal Norges leder ga en hilsen til slutt, hvor alle deltakere, hjelpere, ledere, assistenter og bidragsytere på ulike plan også ble hedret.

Vil gleder oss allerede til neste år!

Her følger noen bilder, tatt av Ola Narten Svendsen, Knut Sundbakken og Lars Espen Rath Vestad.

(Bildene kan benyttes fritt av presse, ved kreditering By-line av: Pascal Norge)

Mango Band, fra Stange kulturskole

Musikalis, fra Hamar.

Lokale helter, fra Gjøvik.

Sneen dalte, og det ble knall julestemning på Gjøvik, på Pacal Norge sin julekonsert i Innlandet.

Korpus og Rockeværstingene på scenen.

Musikalis fra Hamar briljerte!

Musikalis.

Korpus og Rockeværstingene gjør alltid lykke med sine opptredener!

Fellesnummeret i år, var "Snømannen Kalle".

Fremhevede innlegg:
Siste innlegg:
Søk etter innhold:
bottom of page