Ski for alle på Gjøvik

Det er duket for en annerledes aktivitetsdag på Gjøvik, når det inviteres til "Ski for alle" fredag 16. februar. Og her kan virkelig alle være med! Meld deg på innen 13. februar!

Plakat: Her er plakaten, som inviterer til aktivitetsdagen "Ski for alle!" på Gjøvik fredag 16. februar.

Det er mange aktører som står bak denne aktivitetsdagen, og det er en viktig arena for å komme seg ut.

Arrangementet er for alle! Man trenger overhodet ikke å bo på Gjøvik. I fjor var det deltakere fra både Hedmark, Oppland og Akershus med på aktivitetsdagen. Kanskje blir det enda større geografisk spredning i år?

- Fysisk aktivitet er viktig for alle. Ikke minst våre medlemmer i Pascal, som ofte er stillesittende i tråd med mangel på aktivitet, sier Lars Espen Rath Vestad. Han er leder i Pascal Norge og oppfordrer alle til å melde seg på "Ski for alle". - Her er det både inspirasjon å hente, man treffer andre i samme situasjon, enten man er ledsager eller deltaker, og det er i det hele tatt veldig gøy, sier Pascal-lederen.

Han maner til bedre folkehelse, og viser til Pascal Norges to slagord: "Kultur for alle! Og "Kultur gir bedre helse!"

- Her kan man prøve ski og truger, det blir kanefart og hestekjøring, aking og kjøring med hundespann. Det blir ATV-kjøring og introduksjon av snowboard. I tillegg blir det åpen scene. Så her er det noe for alle, sier Ola Narten Svendsen og Siri Syvrud i arrangementskomiteen.

Kanskje du har lyst til å opptre? Eller bare være med? Dersom du har spørsmål til arrangementet, kan du ta direkte kontakt med dem. Både Siri og Ola sitter i Pascal Norge sitt styre og de svarer gjerne på praktiske spørsmål. Dersom du eller bandet ditt vil opptre på åpen scene med sang eller musikk, er Ola rette kontaktperson.

Pascalgruppene Korpus, Rockeværstingene, Blanda Drops og Los Ænsjless har allerede meldt sin ankomst. De står klare på scenen når vinterfestivalen igjen går av stabelen på Gjøvik i forbindelse med "Ski for alle".

Husk påmeldingsfristen, som er 13. februar. Dersom du vil spille, er det begrenset med plass, og det er viktig å henvende seg til Ola Narten Svendsen så snart som mulig.

Kontaktinformasjon:

Siri Syvrud Tlf. 90110241 E-post: siri.syvrud@gjovik.kommune.no

Ola Narten Svendsen Tlf. 90940644 E-post: ola-narten.svendsen@gjovik.kommune.no

Fremhevede innlegg:
Siste innlegg:
Søk etter innhold: