Runar Michel med ny utgivelse

Runar Michel Hofmo er nok en gang ute med ny CD. - Dette er det beste jeg noen gang har gjort, sier han.

Runar Michel Hofmo har kommet med nok en CD-utgivelse.

Den nye CDen bærer artistens eget navn, og heter rett og slett bare "Runar Michel". Etter 20 år i bransjen har Pascal-medlem Runar Michel utallige utgivelser bak seg. Han startet å spille da han var 15 år, og har nå rundet 35 år. 4. desember i fjor feiret han sitt eget 20-årsjubileum som artist.

Denne utgivelsen inneholder sololåter, men også to duetter.

- Den ene duetten er med et ganske så stort navn innen dansebandsjangeren, forteller Runar Michel, som likevel ikke vil røpe hvem dette store navnet er...

Han har også laget noen egne låter på denne CDen.

- "Lengsel" er en låt hvor jeg synger om hvordan mine tidligere år har vært, sier artisten, og legger til at det er hele 19 spor på utgivelsen.

Runar Michel er altetende innen musikk, men foretrekker sjangerene viser og danseband. Men det er som soloartist. Runar Michel er nemlig også med i bandet Pascal Rockers. Og der bys det på andre sjangre også. De spiller rock, blues, jazz og pop, for å nevne noe. Runar Michel er veldig glad for å få være med i Pascal Rockers.

- Jeg trives veldig godt i Pascal Rockers på grunn av musikkstilen, men også fordi jeg får spille sammen med veldig dyktige musikere, sier han stolt.

Og det er klart. Som soloartist spiller Runar Michel konserter på alt fra sykehjem og psykiatriske sentra, via Lions og Røde Kors og Mental helse, i tillegg til mer tradisjonelle scener. Men med Pascal Rockers har han også opptrådt på Notodden Blues Festival, for å nevne noe.

- Jeg liker veldig godt å spille for mennesker med utviklingshemming, sier Runar Michel, og oppfordrer alle til å kjøpe hans CD.

Dersom du kunne tenke deg å kjøpe hans CD, kan du ta direkte kontakt med Runar Michel på rmhofmo@gmail.com. Den koster 130,- kr inkl. porto.

Fremhevede innlegg:
Siste innlegg:
Søk etter innhold: