top of page

Velkommen til "Sommergården!"

En uke hver sommer tilbyr PANUA - Pascal Norges Utfoldelsesarena - i samarbeid med Søndre Vettre Gård et ferietilbud for unge med nedsatt funksjonsevne, fra 13 år og oppover. Dette skjer i uke 26 hver sommer. I år blir dette fra 25.-29. juni.

Sommergården er en aktivitetsuke med musikk, friluftsaktiviteter og gårdsliv. Søndre Vettre Gård ligger idyllisk til i Asker, kun et steinkast fra Oslofjorden, og omgitt av åker og eng. Her holder Pascal Norges Utfoldelsesarena (PANUA) til. I tillegg er det selvfølgelig gårdsdrift, høner, ender, sauer og en katt. (I tillegg er det egen pub og eget bryggeri, som ikke er en del av Sommergårdens aktiviteter).

Sommergården tilbyr en uke med en rekke morsomme aktiviteter.

- Vi legger uken tilrette ut fra hvem som melder seg på, og vi har fokus på positive musikkopplevelser, sosialt samvær, friluftsliv og gårdsliv, sier trioen bak dette unike tilbudet; Franziska Sakrisvold, Tommy Huseth og Ola Skaare, som legger til at man ikke trenger erfaring innen hverken sang eller musikk fra før. - Men selvfølgelig er det en fordel om deltakerne er glad i musikk, sier de.

De forteller at det den siste dagen blir en egen avslutningsdag for familie og venner.

- Vi skal bruke nærområdet aktivt, til turer, strandliv, båtturer og andre aktiviteter. Vi ønsker å skape en uke med masse glede, samvær og sosialisering, forteller arrangementstrioen.

Praktisk informasjon:

Når: Uke 26 hver sommer. I år blir dette mandag 25. - fredag 29. juni

Hvor: PANUA / Søndre Vettre Gård, L.P. Wettres vei 20, 1392 Asker.

Klokkeslett: Mandag - torsdag kl 09.00 - 15.30

Fredag kl 09.00 - 15.30 - avslutning for familie og venner

Pris: Kr 3.000. Prisen inkluderer lunsj, drikke og frukt hver dag.

Vi ønsker å ha sunne og gode måltid hver dag, og vil bruke så mye som mulig av

det vi har og dyrker på gården i måltidene.

Mer info

og

påmelding: Ta kontakt med Franziska Sakrisvold på

telefon 473 26 094 eller e-post sakrisvold@hotmail.com

Lik og del gjerne eventet på Facebook ved å søke på "Sommergården 2018". Der finner du også eget bildegalleri fra tidligere år. Og oss finner du på Facebook ved å søke opp "Pascal Norge"

Wettre Gård i Asker. Her finner du PANUA - Pascal Norges Utfoldelsesarena.

Mange gode øyeblikk og opplevelser på sommergården. Her fra 2017.

VELKOMMEN TIL SOMMERGÅRDEN 2018!

Disse møter du på Sommergården 2018:

OLA SKAARE

Jeg er 53 år og er samboer med Kari. Vi har til sammen fire barn. Jeg er musiker og jobber som musikklærer og instruktør for mennesker med ulike utfordringer. Har startet mange musikkprosjekter for mennesker med utviklingshemming og andre i Norge og flere andre land.

I tillegg til dette er jeg nestleder i Pascal Norge, samt at jeg eier og driver Skaare Musikk.

Fritiden min liker jeg å bruke på musikk, familie og venner, fisking på fjellet og en gammel båt.

TOMMY HUSETH

Jeg er 53 år og bor i Asker. Jeg er gift med Hanne, har tre barn og en hund. Jeg er utdannet vernepleier og har i mange år jobbet med mennesker innen "alle kategorier" som trenger en eller annen form for bistand / hjelp.

Har vært musiker i flere år. Jobber nå som musikklærer ved Vollen ungdomsskole, har musikkgrupper i Pascal Norge og er psykiatrisk vernepleier i Bærum kommune.

Mine interesser er musikk i alle former. Det å spille i band og jobbe i studio liker jeg veldig godt. Dessuten liker jeg å være sammen med familien min, og om sommeren er jeg mye ute i seilbåt.

FRANZISKA SAKRISVOLD

Jeg er 42 år gammel og er samboer med Hans Ellef. Vi har tilsammen fem barn og bor på gården. Jeg er utdannet sykepleier. Har jobbet inne psykiatri, ved epilepsisenteret i Sandvika og som miljøterapeut på Smia ved Vollen skole. I januar 2018 startet jeg på videreutdanning som helsesøster ved Høgskolen i Oslo og Akershus.

Familien min er det viktigste jeg har i livet mitt, og jeg bruker mye av fritiden min sammen med dem. Jeg er veldig glad i musikk, friluftsliv, matlaging og livet her på gården. Jeg er også en ivrig isbader.

Fremhevede innlegg:
Siste innlegg:
Søk etter innhold:
bottom of page