Pascal Rockers på "den politiske scene"

Nei da, Pascal Rockers skal overhodet ikke slå på hverken den politiske stortromma eller fronte politiske partier på noen som helst måte. Men de er invitert til å spille for et politisk parti. Det i seg selv betyr anerkjennelse.

Pascal Rockers er vant til å opptre. Nå skal de stille på en ny arena. (Foto: Pascal Norge)

Det er onsdag 31. januar Pascal Rockers skal fronte Pascal Norge og våre verdier ved å opptre for partiet Rødt. Rødt Bærum arrangerer da et møte, som har fått tittelen "Større enheter - for hvem?". Dette skjer i Det Røde Rommet på Onkel Blaa på Bekkestua, og avsluttes med at Pascal Rockers skal spille konsert for de fremmøtte.

- I sin handlingsplan 2016 - 2019 ønsker Bærum kommune å etablere "større enheter" på nær sagt alle områder. Vi skal få større barnehager, skoler, velferdsboliger og sykehjem. Vi spør hvem som drar fordel av dette, skriver Rødt Bærum på sin Facebookside.

Steinar Wangen er en av medlemmene i Pascal Rockers. Han er selv utviklingshemmet og skal på arrangementet holde innlegg om nettopp dette med større enheter, sett fra brukernes øyne.

- Det er ikke vanlig at personer med kognitiv funksjonsnedsettelse får holde innlegg om hvordan man vil ha det i egen hverdag, så dette betyr mye, sier Steinar Wangen.

Han legger til at Pascal Rockers er et band som har opplevd mye på kort tid. - Men vi har aldri spilt for et politisk parti før. Jeg vil derfor på vegne av både Pascal Rockers og meg selv få si at jeg er veldig glad for at Rødt Bærum ga bandet og meg denne muligheten, forteller Steinar til Pascal Norge.

Red.anm.: Pascal Norge er en religiøst uavhengig og politisk nøytral organisasjon og fronter ikke politiske partier eller deres meninger.

Fremhevede innlegg:
Siste innlegg:
Søk etter innhold: