top of page

Se Korpus på TV!

Tirsdag 13. mars kl 21.15 blir Gjøvik-gruppen Korpus gjort stas på i NRK2. De blir da presentert i forbindelse med Extratrekningen.

Fabelaktiv filmer for NRK på festivalen "Ski for alle" på Gjøvik tidligere i vinter. 13. mars kommer Korpus på TV! (Foto: Gjøvik kommune)

Korpus er en del ev de tilrettelagte tilbudene i Gjøvik kunst- og kulturskole. Korpus er delt inn i både kor, og en dans- og bevegelsegruppe, som er svært aktive.

Nå kan du altså se de på fjernsynet!

– Vi synes det er veldig hyggelig at nettopp Korpus ble tildelt plass i det populære programmet, som hver uke deler ut millioner av kroner på NRK2, sier Stein Jøraasen. Han er primus motor og mangeårig medlem i Korpus.

Det tilrettelagte kulturtilbudet, som har fokus på musikk og dans/drama, har i snart 25 år gitt nærmere 40 medlemmer et ukentlig tilbud i Gjøvik kommune.

Gruppen, som er medlemmer av Pascal Norge, ble portrettert av Fabelaktiv TV på oppdrag for NRK. Dette skjedde under festivalen «Ski for alle» tidligere i vinter. Så få med deg dette kulturinnslaget på NRK2s Extratrekning denne kvelden.

Begge foto: Fra TV-opptakene på Gjøvik. (Foto: Gjøvik kommune)

Fremhevede innlegg:
Siste innlegg:
Søk etter innhold:
bottom of page