Velkommen til festival!

Det er nok en gang duket for festival. Første helgen i juni skal Pascal Norge, sammen med Sound of Happiness, sette preg på Kristiansand. For det er der vår felles festival går av stabelen.

På fjorårets festival "sydet" det av både artister og publikum. Vi gleder oss til å gjenta suksessen; Pascal Norges Nasjonale Festival, sammen med Sound of Happiness-festivalen. Så meld deg på! (Foto: Pascal Norge)

Vi inviterer herved våre medlemmer, band, grupper, enkeltartister og alle som kunne tenke seg til å være med på festivalen, til å melde seg på. Pascal Norges 8. nasjonale festival arrangeres sammen med Sound of Happiness-festivalen i Kristiansand den første helgen i juni.

Vi gjentar med andre ord fjorårets suksess, og gleder oss til å gjøre "inntog" i Sørlandshovedstaden. Enten du har lyst til å bidra med ditt band, som soloartist eller med dans, teater, kunst... Her er alle bidrag velkomne! Vi skal synge, spille, danse, tegne, male, vise teater, sport & spill, og mye, mye mer.

Vi anmoder alle våre medlemmer til å melde seg på. Men det er begrenset med plass, og påmeldingsfristen settes til 1. mai. "Første mann til mølla" gjelder.

Send en mail til post@pascalnorge.no snarest for påmelding.

Har du spørsmål, ta kontakt med leder i Pascal Norge, Lars Espen Rath Vestad, på lars.espen@pascalnorge.no eller mobil 906 53 555.

Her kan du se noen minner fra i fjor. Vi i Pascal Norge kjenner det "rocker i foten" når vi ser disse bildene. Vi regner med dere alle føler det på samme måte...

Fremhevede innlegg:
Siste innlegg:
Søk etter innhold: