Kule Kråker - fritidsklubben på PANUA

Kule Kråker er en fritidsklubb for unge med nedsatt funksjonsevne fra 13 år og oppover. De holder til på Pascal Norges Utfoldelsesarena på Søndre Vettre gård i Asker. De startet opp våren 2016 og fra høsten 2016 har det vært fast klubbkveld annenhver mandag. Da er det mye liv og røre på PANUA.

Tanken rundt tilbudet er at unge med nedsatt funksjonsevne skal ha et værested hvor det er rom for alle, hvor de føler seg trygge, det er fokus på sosialisering og å ha det gøy sammen. Til nå har det vært mellom 10-15 ungdommer her hver gang og vi har plass til enda fler.

Vi holder til i Låven på gården og der har vi billiard, kort, karaoke, brettspill, playstation, musikk, disco, tegnesaker og så serverer vi litt å bite i og drikke hver gang. I forhold til mat prøver vi å fokusere på sunne ting som smoothie, frukt og grønsaker.

De gangene det er fint vær, er vi ute. På vinterstid har vi akedager.

På gården har vi høner og ender, og om sommeren er det også sauer og lam her. De som vil, kan selvfølgelig hilse på disse når de er på Kule Kråker. Det er spesielt stas å lete etter egg. Vi har også drivhus og grønsakshage som vi bruker aktivt.

Vi har også ha temakvelder som Halloween, karneval, kinokveld og en egen fest før jul og før sommeren. I 2017 var vi også på hockeykamp i Askerhallen. Vi har lydstudio og musikkrom i låven som vi også bruker. Musikk er viktig!

Dette tilbudet koster 100 kr pr gang og eventuell ledsager er gratis. Med i prisen er mat og drikke. Det er nå også mulig å kjøpe halvårskort som koster 650 kr.

Vi har en facebookgruppe hvor all informasjon blir lagt ut, den heter «Kule Kråker – Klubben på Søndre Vettre gård» Be gjerne om å bli medlem der.

Har du noen spørsmål, kan du ta kontakt med oss, eller på Facebooksiden:

https://www.facebook.com/Kule-Kr%C3%A5ker-104328090408023/

(Bruk copy-pastefunksjonen, om lenken ikke lar seg klikke på).

Fremhevede innlegg:
Siste innlegg:
Søk etter innhold: