top of page

Pascalgruppen Korpus på mange scener

Korpus kan se tilbake på et spennende musikkår. Et overblikk i årsberetningen er et synlig bevis på det. Kulturutvekslingen mellom Norge og Island, vennskapsbesøk fra sju land i forbindelse med kulturfestivalen Arte+, samt Pascal Norge Innlandets julekonsert på Gjøvik, er bare noe de trekker fram.

Korpus og musikalsk leder Ingunn Molstad kan snart feire 25 år med konserter og forestillinger. (Foto: Pascal Norge)

Kor- og dansegruppen som er del av Gjøvik kunst- og kulturskole, har vært med på Feitetirsdag, «Ski for alle», NRK2, Vårslipp, huskonsert, gudstjeneste, Svein Engers 70 års jubileum, grillfest på Osbakken, tur over Bergstoppen og flere lukkede events i 2017.

- Neste år har Korpus vært på konsertscenen i 25 år og planlegger jubileum med blant annet festforestilling og kulturutveksling, forteller primus motor Ola Narten Svendsen, som startet Korpus for 25 år siden.

- Det populære Korpus med sine 36 medlemmer gir publikum mange flotte opplevelser. De viser at det ikke finnes begrensninger – bare muligheter, forteller Svendsen.

Korpus sitt motto følger Pascal Norges ene slagord; nemlig "Kultur for alle!".

-En stor takk rettes til familiene, alle Korpus-venner, frivillig hjelpere, miljøpersonell, støttekontakter, deres organisasjon Pascal Norge, og sist men ikke minst ­styret i Korpus, som gjør en kjempe stor jobb, sier Ola Narten Svendsen. Han er ansvarlig for de tilrettelagte kulturtilbudene i Gjøvik kommune, som er en viktig del ved Gjøvik kunst- og kulturskole.

Scene Korpus (bildet) er en viktig del av kulturtilbudet ved Gjøvik kunst- og kulturskole.

(Foto: Pascal Norge)

Fremhevede innlegg:
Siste innlegg:
Søk etter innhold:
bottom of page