top of page

Det nærmer seg festival!

Velkommen til Pascal Norges 8. nasjonale festival, sammen med Sound of Happiness-festivalen 2018! Nå er det ikke lenge til det braker løs, den første helgen i juni! I Kristiansand.

Et lite glimt fra fjorårets festival i Kristiansand. Topp stemning, både hos deltakere og blant publikum.

Enten du er deltaker eller publikumer; hjertelig velkommen til Kristiansand lørdag 2. og søndag 3. juni. Vi har et tettpakket program, som vi håper du vil like, ta del i og sette pris på!

Pascal Norge setter stor pris på samarbeidet mellom vår organisasjon og Sound of Happiness, samt hjelpere / samarbeidspartnere.

Vi anbefaler alle å merke seg følgende arrangementer. De ligger som Facebook-events:

Byfest dag: https://www.facebook.com/events/225635671524469/

Byfest kveld: https://www.facebook.com/events/1625463157573545/

Festivalen 2017 satte stemningene i kok... Nå gleder vi oss til nye festivaldager!

- Sammen med flere av byens frivillige organisasjoner og gode samarbeidspartnere, inviteres det til Byfest på torvet lørdag 2. juni fra kl. 12:00. Her blir det gratis aktiviteter, underholdning og masse god stemning! Alt tilrettelagt for barn og unge, med familier, sier Stian Brødsjø i arrangementskomitéen.

Stian, som er styreleder i Sound of Happiness, og styremedlem i Pascal Norge, er klar i sin tale: - Ta med hele familien, venner, kjente og ukjente, og legg turen innom torvet lørdag 2. juni fra kl.12:00. Dette vil du ikke gå glipp av! sier Stian Brødsjø entusiastisk. - Fra kl. 18:00 inviterer Thon Hotell Parken til at byfesten fortsetter. Med kjente artister som Sigrid, Kurt Nilsen og Freddy Kalas med flere. Arrangementet er gratis og rusfritt, sier han. Samarbeidspartnere og medarrangører, er: AKKS Kristiansand Best Event Blå Kors City Changers Knuden - Kristiansand kulturskole Midt-Agder Friluftsråd Pascal Norge Redd Barna Skyland Trampolinepark Sound of Happiness Thon Hotel Parken

Det var god stemning under festivalen i fjor!

Om lag 2000 publikummere fulgte festivalen 2017.

Kulturhuset EKKO fra Fredrikstad var blant de 200 deltakerne på fjorårets festival.

Søndag er selve festivaldagen for oss i Pascal Norge og Sound of Happiness. Da blir det konsertmaraton, midt i hjertet av Kristiansand.

- Festivalen samler nærmere 500 personer med nedsatt funksjonsevne, både på og foran scenen. Deltakerne kommer fra hele Sørlandet, medlemsorganisasjoner i den nasjonale organisasjonen Pascal Norge, samt tilreisende gjestegrupper. Til sammen vil det være nærmere 25 forskjellige opptredener i løpet av dagen, sier primus motor Eirin Syvertsen. Hun sier videre at visjonen er, at det skal skapes magiske musikkopplevelser fra hjerte til hjerte!

Den overordnede målsetting er, ikke ringere, enn at de skal være Nordens beste festival for alle mennesker. Program for dagen blir lagt ut på arrangementssiden når det er endelig. Samarbeidspartnere (foreløpig): Best Event Civitan Club Camilla Friskis og Svettis Kiwanis Kristiansand Kristiansand Kommune Kristiansand Sanitetsforening Midt Agder Friluftsråd Rotary Kristiansand Vest Vest-Agder Fylkeskommune

Vi gleder oss! Dette blir utrolig spennende! Velkommen til glade festivaldager!

Kultur for alle!

Kultur = bedre folkehelse!

For nærmere opplysninger om festivalen, kontakt Pascal Norges leder, Lars Espen Rath Vestad på mobil 906 53 555 (e-post lars.espen@pascalnorge.no) eller festivalansvarlig Stian Brødsjø på mobil 930 44 855 (e-post: stian@soh.no)

Fremhevede innlegg:
Siste innlegg:
Søk etter innhold:
bottom of page