En STOR minifestival!

Minifestivalen på Stange ble en stor opplevelse for både publikum og aktører. - Så dette skal garantert arrangeres igjen, sier en samstemt arrangørgjeng.

Konsertsalen på Tingvold i Stange var fyllt til randen av publikum på minifestivalen i går. (Foto: Pascal Norge)

Det er det interkommunale samarbeidet mellom Hamar, Ringsaker, Elverum, Løten og Stange kommuner som resulterte i at Mango Band sin sommeravslutning ikke bare ble en enkel, liten opptreden. Snarere var det mange som svingte seg rundt for at det heller skulle ble en skikkelig minifestival, for de nærmere 50 deltakerne.

Og det skal fortsette. For Ringsaker kommune har allerede hevet seg etter stafettpinnen. Neste minifestival arrangeres nemlig der!

Dermed er det duket for flere gode samarbeidsaktiviteter, som kommer mennesker med bistandsbehov til gode i de mange Hedmarkskommunene.

Men først er det lokale aktiviteter hver for seg, og ikke minst jobbing frem mot neste, store fellesmål: Julekonserten i Hamar kulturhus 2. desember.

Likevel; mange fikk gode minner med seg hjem av både aktører, arrangører, assistenter, lærere og publikum etter årets minifestival på Stange. Nedenfor kan dere se noen bilder.

Mango Band og Stange kulturskole fikk dessuten overrakt Pascal Norges Kulturstipend for 2018. Den ble tatt stolt i mot av lærer i Mango Band, Mona Vestli, og rektor i kulturskolen, Mona Djuphagen Flyen.

Alle deltakerne fikk flotte diplomer og deltakerbevis på festivalen, og etter konsertene var det pizzafest for alle sammen.

I forbindelse med festivalen var det også salgsbod, hvor man kunne få seg Pascal-skjorter, teaterbøker m.m. Åkershagan solgte ulike produkter de lager der, som lysestaker, fuglekasser eller humlehotell, for å nevne noe. Det var egen stand med produkter fra Stange kulturskoles vennskapssentra i Morogoro, Tanzania. Så noen fikk til og med med seg afrikanske smykker og malerier hjem.

Stange kulturskole driver nemlig prosjektet "Vennskap Stange - Morogoro", og har gjennomført flere utvekslinger begge veier. Inngang på festivalen var gratis for publikum, men de ble oppfordret til å gi donasjoner til Stange kulturskoles prosjekt i Tanzania.

På festivalen deltok:

- Musikalis

- Olsrud SpillOpp

- Pernille & Cathrine Band

- Mango Band

Ønsker du å gi en donasjon til Mango Band og Stange kulturskoles prosjekt i Tanzania, som kommer mennesker med funksjonshemming og utviklingshemming til gode, kan du ta kontakt med Lars Espen Rath Vestad på mobil 906 53 555,

eller e-post: lars.espen.rath.vestad@stange.kommune.no

Du kan også benytte kontonummer 1822.48.23882, eller vippse til 90653555.

Merk donasjonen med "Tanzania".

Musikalis fra Hamar var selvfølgelig med på festivalen. (Foto: Pascal Norge)

Med på festivalen var også Olsrud Spill opp og Pernille & Cathrine Band. Her sammen. (Foto: Pascal Norge)

Etter festivalkonsertene var det pizzafest og sommeravslutning for alle deltakerne, med familie, venner, lærere, assistenter og andre til stede. (Foto: Pascal Norge)

Musikalis lagde liv på scenen! (Foto: Pascal Norge)

Fremhevede innlegg:
Siste innlegg:
Søk etter innhold: