top of page

Spilte for Bufdir

Runar Michel Hofmo er et svært aktivt Pascal-medlem. Han spiller i Pascal Rockers og opptrer ofte som soloartist. Sist gang for Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet (Bufdir) sin konferanse i Oslo.

Runar på scenen under Bufdir sin konferanse. (Foto: Privat)

Konferansen Runar spilte på var en såkalt oppstartkonferanse, kalt TryggEst, og han opptrådte flere ganger med sin gitar under konferansen. Den ble holdt på Radisson BLU Oslo Airport hotel den 7. juni.

- Bufdir spurte via min tidligere sjef, Mona Moe Ribaut, fra tiden jeg jobbet på empo TV, om jeg kunne være interessert i denne jobben. Og jeg sier ja til de fleste jobber, forteller Runar Michel Hofmo med et stort smil.

Han er stolt over å bli hentet inn til denne konferansen med sin solo konsert, som han kaller "Meg Og Min Gitar".

- Jeg skal på en ny spillejobb rett etter denne. Jeg skal nemlig spille for Tangerudbakken borettslag. Dette har blitt en fast tradisjon, altså at jeg kommer å holder en times konsert under sommerfesten deres, forteller Runar, som også har spilt et par ganger under Tangerudbakken sin juleavslutning.

Han kommer også med en ny utgivelse av en tidligere CD i løpet av året. CD-platen vil koste 100 kroner ved privat levering eller 130 kroner med sending i posten. CD´en inneholder 15 låter og kan bestilles ved å sende en e-post til rmhofmo@gmail.com

Runar vil gjerne takke Pascal Norge for alt han får være med på, fordi det betyr så mye for han.

- Pascal Rockers betyr svært mye for alle oss som spiller der. Det er en gjeng dyktige musikere og spillegleden er på topp. Dessuten synes jeg Pascal Norge er en veldig fin organisasjon, avslutter Runar.

CD-cover av Runar sin siste CD. (Foto: Privat)

Fremhevede innlegg:
Siste innlegg:
Søk etter innhold:
bottom of page