Vel blåst på "Sommergården" på PANUA!

For fjerde året på rad har PANUA gjennomført "Sommergården" på Søndre Vettre Gård. Arrangementet har blitt en viktig tradisjon. Programmet er enkelt fortalt en blanding av musikk, gårds- og friluftsliv. Det hele avsluttes med forestillingen "Deilig er fjorden". Forestillingen er åpen for publikum, og som vanlig hadde folk benket seg for å få med seg årets utgave. forestillingen var utendørs på Søndre Vettre Gård. I år var det 15 entusiastiske deltakere som sammen med leder og hjelpere som koste seg mandag til fredag i upåklagelig sommervær. Det er Franziska Sakrisvold fra Søndre Vettre Gård, Tommy Huseth fra PANUA og Ola Skaare fra PANUA og Pascal Norge som har ansvaret for å planlegge og gjennomføre "

Sommergården".

Fremhevede innlegg:
Siste innlegg:
Søk etter innhold: