Velkommen til vår 9. nasjonale festival på Gjøvik - og vårt 10-årsjubileum!

Det er mye å feire på Gjøvik helgen 6.-8. september. Først og fremst skal vi feire våre egne, norske medlemmer og grupper som stiller på festivalen. Det blir et internasjonalt preg også i år, med gjester fra både Island, Sverige, Nicaragua og Spania. Og selvfølgelig skal vi feire at Pascal Norge er 10 år!

Nedenfor kan du se programmet for festivalen. Vi gleder oss til å se deg, og ønsker både artister, ledsagere og publikum velkommen til glade Pascal-dager på Gjøvik.

- Vi har et innholdsrikt program, med artister og gjester fra fjernt og nær. Sammen skal vi spille, danse, synge, drive med teater, lek og bevegelser, og ha mye hyggelig samvær, sier Pascal Norges leder, Lars Espen Rath Vestad.

Pascal Norge ble stiftet 09.09.09. - Tenk, at det er 10 år siden vi startet vårt arbeide! Med tanke på stiftelsesdagen er festivalen lagt så nære denne som mulig. Derfor er festivalen altså fra 6.-8. september, forteller Rath Vestad.

Han er glad for at så mange artister finner vegen til Gjøvik denne helgen.

- Vi har flere, nasjonale aktiviteter gjennom året. Tidligere i sommer var det også en Pascal-festival i Kristiansand, i samarbeid med Sound of Happiness. Dessuten er det flere julekonserter, workshoper, prosjekter i inn- og utland og en rekke konserter. Men aller viktigst er allikevel alt som skjer lokalt gjennom hele året. Likevel; det og treffes, og se og oppleve andre, ha det sosialt og gøy sammen og være på festival - det er en viktig del av det hele, avslutter Rath Vestad, og ønsker alle velkommen til Gjøvik.

Fremhevede innlegg:
Siste innlegg:
Søk etter innhold: