Vi ønsker alle våre medlemmer og samarbeidspartnere en riktig god jul!

- Vi legger nå bak oss et riktig så fruktbart år, med en rekke nye aktiviteter. Ikke minst har vi feiret vårt 10-årsjubileum, med stor festival på Gjøvik. Men fremtiden er viktigst!

Det sier Pascal Norges leder, Lars Espen Rath Vestad. Han er svært glad for tilsig av nye medlemmer.

- Vi er en organisasjon i vekst og ønsker å gjøre det aller beste for våre medlemmer, i takt med tiden, sier han. Vestad legger vekt på at organisasjonen har et høyt aktivitetsnivå på mange fronter.

Pascal Norge arrangerer sine faste aktiviteter på nasjonalt plan, men har også en rekke regionale og lokale aktiviteter. Av høydepunktene i løpet av året fremhever han alle de vellykkede konsertene og festivalene.

- I tillegg er det selvfølgelig ekstra spesielt å hedre mennesker. Mennesker, som i en årrekke har arbeidet for å bedre våre medlemmers rettigheter og muligheter. Spanske Paco Valls Garcia er en av dem. Han fikk Pascal Norges Hederspris på vårt 10-årsjubileum i september, forteller Vestad.

Lederen legger til at det er mange som han. Og uten disse hadde ikke mennesker med utviklingshemming og andre bistandsbehov hatt de samme mulighetene i dag.

- Det er mange ildsjeler der ute, og alle fortjener en stor takk. La Paco sin hedersbetegnelse være et symbol for alle dem som i det daglige står på for frivillighet og for å bedre andre menneskers hverdag, sier Vestad.

Styret i Pascal Norge fremhever også alt det internasjonale engasjementet som foregår.

- Vi har mange internasjonale prosjekter. Pascalfamilien er stor, og det skjer mye ute i verden. Dessverre blir det stadig vanskeligere å skaffe eksterne midler til internasjonal drift av kulturprosjekter. Dette er også helserelaterte prosjekter. Kultur gir bedre folkehelse. Dette er et av våre slagord. Så vi håper på bedre vilkår for å skape en bedre hverdag for våre venner i andre land over hele verden, sier Vestad.

Lederen fremhever også prosjektet "Ferdig pakke", som fikk støtte til gjennomføring av Stiftelsen Dam (tidligere ExtraStiftelsen).

- Det realiserte at fem nye kulturskoler fikk et sentralt kurs og en gavepakke med instrumenter for å starte opp aktiviteter innen musikk. I tillegg reiser vår musikalske leder, Ola Skaare, rundt til disse fem kulturskolene for å følge opp prosjektet og kurse deltakerne videre og således sikre videreføring, sier Vestad.

Sentral i utvelgelsesprosessen var Norsk Kulturskoleråd, som Pascal Norge har et utmerket samarbeid med.

De fem kulturskolene som er med i prosjektet, er: Midtre Gauldal, Løten, Aurskog-Høland, Arendal og Sound of Happiness ved Farsund kulturskole.

Pascal Norge ønsker med dette å ønske alle våre medlemmer, samarbeidspartnere, lærere, assistenter, støttespillere og alle som har med vår organisasjon å gjøre en riktig god jul og alt godt for det nye år.

Vi ser frem til mange nye, spennende arrangementer, prosjekter, treff og positive møter mellom mennesker!

Riktig god jul og godt nyttår! Vi ses i 2020! Det blir et enda bedre år!

Av høydepunktene

Fremhevede innlegg:
Siste innlegg:
Søk etter innhold: