AVLYST!

Konserten "Vårslipp" er avlyst og Pascal Norges Landsmøte er utsatt.

Vi må dessverre meddele at i tråd med de siste dagers utvikling hva gjelder Koronavirus, så har styret i Pascal Norge valgt å avlyse konserten "Vårslipp". Samtidig utsetter vi vårt Landsmøte. Begge deler skulle funnet sted i Asker til helgen.

Avgjørelsen er tatt i samråd med råd fra Folkehelseinstituttet og i samråd med kommuneoverlegen i Asker, Meera Grepp.

- Som en erstatning for konserten vil vi forsøke å lage et tilsvarende arrangement på et senere tidspunkt, slik at våre mange artister skal få fremføre det de har planlagt. Vi vil komme tilbake til tid og sted for dette, sier Pascal Norges leder, Lars Espen Rath Vestad.

- Hva gjelder Landsmøtet vil styret komme med en ny innkalling, og vi satser på å kunne gjennomføre dette innen rimelig tid, forteller Pascal-lederen. Han legger til at dette vil kunne bli innkalt til på kortere varsel enn normalt, i og med at det er litt ekstraordinære tider.

Pascal Norge beklager til alle delegater og artister, ledsagere og andre, som har sett frem til nok en flott Pascal-dag. - Men helsa kommer først, sier Vestad.

Han ber alle følge med på Pascal Norge sin hjemmeside og på Facebook; Facebook/pascalnorge

Smittevern og råd som forebygger

Pascal Norge minner samtidig om de generelle råd og vaner som forebygger smitte. Se bildet nedenfor.

Videre oppfordrer vi alle våre medlemmer, medlemsorganisasjoner og andre til å følge gode råd på Folkehelseinstituttes nettsider: www.fhi.no

Din hjemkommune oppdaterer også sine hjemmesider med informasjon.

For de i vårt nettverk som planlegger konserter eller andre arrangement:

1) Husk at våre medlemmer er en sårbar gruppe. Råd fra myndighetene og helsevesen sier at man bør samles kun dersom det er strengt nødvendig.

2) Gå inn på Folkehelseinstituttets nettsider. Gjennomfør risikovurdering og følg de rådene som er der.

3) Ta kontakt med lokale helsemyndigheter. For de fleste vil dette være kommuneoverlegen. Dersom du som ansvarlig likevel opprettholder arrangementer, skal du sende risikoanalysen din til dem. Dersom de mener arrangement må stenges etter smittevernloven, vil de kunne gjøre det.

Vi har alle et ansvar. Bruk godt vett og sunn fornuft. Ta vare på hverandre!

Ønsker du mer informasjon?

Ta kontakt med leder i Pascal Norge, Lars Espen Rath Vestad, på mobil 906 53 555.

Fremhevede innlegg:
Siste innlegg:
Søk etter innhold: