top of page

Artister som perler på en snor... Pascalfestivalen 2022 gir spillerom

Artistparader eller maratonkonserter? Etter teaterforestilling, seminarer og workshops, god mat og mange vennskapsbånd som allerede er knyttet, starter uansett de ulike bandenes og solistenes presentasjoner. - Dagen har vært makaløs, sier festivalgeneral Ola Narten Svendsen. Med rette.

Bilde: Fra Pascalfestivalen 2022, på Gjøvik. Musikalsk ansvarlig og nestleder i Pascal Norge, Ola Skaare, holder workshop for en stor og entusiastisk gjeng. (Foto: Sigrid Thorbjørnsen).- Jeg er stolt over hva vi har klart å stelle i stand, sier Ola Narten Svendsen. Han representerer både Gjøvik kunst- og kulturskole og Pascal Norge, og er den hovedansvarlige for årets nasjonale Pascalfestival på Gjøvik.


- Hoppende glad, er jeg, sier Narten Svendsen, og forteller om artister, band, kor og grupper, små, som store, som virkelig kom som perler på en snor.


- Endelig kan vi møtes igjen. Endelig kan vi spille, synge, danse, lage teater og utfolde oss selv. Jeg er så glad i Ola Skaare. Han får det beste ut av oss alle. Vi synger, spiller, danser og ler. Bedre kan vi ikke ha det, sier en av deltakerne.


Vi lar bildene tale for seg selv i dette innlegget. Og vi takker alle deltakere, assistenter, medhjelpere, sponsorer, medarrangører og supportere, publikum og alle bidragsytere for en fantastisk festival. Vi gleder oss til neste gang!


Takk til:


- Real Trøkk

- Panua Big Band

- Siri Prestrud

- Los Ænsjless

- Pascalblåserne

- Latino Rockers

- The Cuban Spectrum Band

- Nadia Christensen

- Katerine Espinal

- Kim Koffeld

- Audun Øksendahl

- Arne Sunde

- Alejandro Gispert

- Xander Crook
Alle bilder: Foto: Sigrid Thorbjørnsen / Pascal Norge og Gjøvik kunst- og kulturskole.

Bilder kan benyttes fritt mot kredittering av fotograf.


Comments


Fremhevede innlegg:
Siste innlegg:
Søk etter innhold:
bottom of page