top of page

Dansegalla med Musikalis på Hamar

Pascals medlemsgruppe Musikalis på Hamar inviterer til stor dansegalla for mennesker med utviklingshemming og andre bistandsbehov. Denne går av stabelen i Hamar kulturhus torsdag 8. september kl 18.00. Ta turen dit, da vel!

Det er selveste Anne Nørdsti med band som står for underholdningen når Musikalis inviterer til denne dansegallaen. De håper på et fullstappet kulturhus med musikk- og danseglade mennesker når de for første gang arrangerer dette.


Musikalis håper det kan bli et fast arrangement, så vi i Pascal Norge oppfordrer alle som er glad i å danse til å ta turen og ta del i arrangementet.


- Vi håper at dette arrangementet skal bli årlig, men da må vi ha nok publikummere til å videreføre det. Dette er en dansegalla for utviklingshemmede, og ikke et arrangement der vi, eller andre gruppe med utviklingshemmede, spiller. Det er en galla dansefest med matservering, sier primus motor i Musikalis, Bjørn Kløvning.


Han håper å få med folk fra et stort område, ikke bare fra Hamarregionen. Så her er det bare å finne frem danseskoene og finstasen, og ta turen til Hamar torsdag 8. september.


God dansefest!


Se mer på Facebook! Her er lenke til eventet: https://fb.me/e/3Jq6x8xFZ

Comentarios


Fremhevede innlegg:
Siste innlegg:
Søk etter innhold:
bottom of page