Holder koken!

På Pascal Norges Utfoldelsesarena i Asker holder de koken. I høst har det vært hektisk aktivitet. Noe som har vært etterlengtet i en land nedstengelsestid for svært mange av gruppene i Pascal Norge. Nå er det innspilling som står på programmet.Bilde fra aktivitet på Pascal Norges Utfoldelsesarena, med Real Trøkk i studio. (Foto: Panua)


- Det er jammen godt å kunne møtes igjen og spille sammen, lyder det samstemt fra deltagerne i alle bandene som holder til på Panua (Pascal Norges Utfoldelsesarena) på Vettre i Asker.


Pandemien har satt alt på vent, og det har nesten ikke vært aktivitet. Noen lærere har reist rundt, andre har laget musikkvideoer på nett. Men de fleste har hatt liten eller ingen aktivitet. Derfor er det ekstra gledelig at man nå kan spille sammen, øve sammen, og ha en sosial prat i pausene.


På Panua er det innspillinger som gjelder. Målet er å lage CD. Med eget studio, dyktige lærere og instruktører i tillegg til en særdeles inspirert og musikkglad gjeng av artister er det duket for gode resultater.


Vi ønsker alle lykke til med alle sine ulike prosjekter, og håper på mange gode øvestunder og konsertarenaer fremover. Det trenger vi alle sammen!
Panua Big Band holder også på med innspilling på Panua. (Foto: Panua)

Real Trøkk synger og spiller inn på Panua. (Foto: Panua)

Fremhevede innlegg:
Siste innlegg:
Søk etter innhold: