top of page

Hurra, det blir festival igjen!

- Velkommen til Gjøvik i Innlandet og Pascal Norges Nasjonale Festival helgen 1. til 3. april! Endelig skal vi møtes igjen! Nå er det bare å skynde seg og melde seg på! Det meldes om både lokale, nasjonale og internasjonale artister. Velkommen til scenen igjen, sier festivalgeneral Ola Narten Svendsen med et stort smil og vidåpne armer, som vanlig. Selv om det er to år siden sist.På festival skjer det mye spennende i Pascal-familien. Aktiviteten er høy og gleden er stor. Her fra en festival i Kristiansand. (Foto: Lars Espen Rath Vestad / Pascal Norge).I kveld har styret i Pascal Norge avholdt styremøte, og det var et enstemmig styre som gikk inn for å gjennomføre den nasjonale Pascal-festivalen på Gjøvik fra fredag 1. til søndag 3. april. Endelig er restriksjonene over og vi kan møtes igjen!


Konsertmaraton

- Det blir konserter fra fredag kveld til søndag ettermiddag. Vi har et rikholdig program, sier musikkfaglig ansvarlig i Pascal Norge, Ola Skaare. Han legger til at blir lagt opp til en festival i tradisjonell Pascal-ånd, hvor alle artister skal skinne i gode omgivelser.


- Første helg i april er ikke langt unna, så det er viktig å melde seg på raskt. Det er så langt allerede registrert både lokale, nasjonale og internasjonale artister. Så meld deres ankomst så snart som mulig, oppfordrer festivalgeneral Ola Narten Svendsen.


Gjøvikhallen er festivalarena

Selve festivalen vil gå av stabelen i Gjøvikhallen, på Gjøvik gård. Det er et lite steinkast fra Quality Hotel Strand, Gjøvik, som er festivalhotellet. Der blir det festivalmiddag både fredag kveld og lørdag kveld.


- I løpet av festivalhelgen vil det også bli avholdt landsmøte i Pascal Norge. Nærmere program vil komme, sier Pascal Norges leder, Lars Espen Rath Vestad. Han legger til at festivalen vil "erstatte" den tradisjonelle konserten "Vårslipp" dette året, som til vanlig har blitt holdt i Asker.


Han håper mange artister - både solister, duoer, grupper og kunstnere av alle slag vil ta turen til Gjøvik denne helgen. - Vi ønsker alle hjertelig velkommen, sier Rath Vestad, med åpne armer.


Festivalen arrangeres i samarbeid med Gjøvik kommune og Gjøvik kunst- og kulturskole.VIKTIG INFO


- Det haster med påmelding! Påmeldingsfristen er satt til 10. mars.

Påmeldinger sendes til:

ola-narten.svendsen@gjovik.kommune.no


NB! Merk påmeldingen tydelig med hva slags innslag det er og hva dere ev. trenger av utstyr / tar med selv.

Musikk-, sang-, dans, instrumental-, kunstinnslag og andre er velkomne! :)


For ytterligere informasjon kan dere ringe 909 40 644.

Husk å melde inn alle spesielle behov av alle slag!


- Musikalsk ansvarlig, Ola Skaare, setter sammen programmet. Ev. behov for instrumenter, mikrofoner, sceneoppsett og annet utstyr m.m. må meldes han snarest. Send mail til Ola Skaare med eget, utfylt skjema snarest. E-post: skaaremusikk@runbox.no

Ola Skaare kan også kontaktes på mobil 975 111 86.


- Alle spørsmål i forbindelse med landsmøtet kan rettes til leder Lars Espen Rath Vestad på e-post post@pascalnorge.no eller mobil 906 53 555.

Forslag til verv, frasigelser av verv, og ev. saker til landsmøtet sendes til post@pascalnorge.no innen 10. mars.


Valgkomiteens leder, Einar Prestrud, kan nås på e-post einarliv@online.no eller mobil 920 45 218.


- Vi oppfordrer alle til å være til stede hele helgen, fra fredag til søndag.


- Festivalavgift: Kr 250,- pr person. OBS! Pascal Norge dekker denne avgiften for medlemmer i organisasjonen. For øvrige deltakere vil det bli sendt regning i etterkant. Opplys om dere er medlemmer ved påmelding!


- Overnatting: Festivalhotell er Quality Hotel Strand, Gjøvik.

Vi har forhandlet frem gode priser. Bestilling utføres av den enkelte gruppe / artist. Se kontaktinformasjon under. Husk at dere må si / skrive til hotellet at dere skal delta på Pascalfestivalen.

- Enkeltrom med middag fredag og lørdag, samt frokost lørdag og søndag, koster kr 1.370,- pr. natt.

- Dobbeltrom med middag fredag og lørdag, samt frokost lørdag og søndag, koster kr 2.140,- pr natt.

OBS! Ev. allergier / dietter / spesielle behov m.m. må meldes direkte til hotellet ved reservasjon.

Det er lagt opp til felles meny ved middag.


Her er informasjon for å bestille hotell:


Quality Hotel Strand, Gjøvik

Ta direkte kontakt med vår kontakt Ann Kristin Sandberg på:

Tlf : 61 13 08 49 / 99 59 04 12, eller på e-post:


Adressen til hotellet, er: Elvegata 2-4, 2815, Gjøvik, Norge Du kan lese mer om hotellet her: www.nordicchoicehotels.no


Merk at lunsj lørdag og søndag ikke inngår i hotellpakken, men dette er det mulig å kjøpe for en veldig rimelig penge i Drengestua på Gjøvik gård, som er nabobygget til Gjøvikhallen. Det er en tilrettelagt bedrift.


VELKOMMEN TIL FESTIVAL!Nedenfor kan du se noen bilder fra tidligere festivaler.

Foto: Pascal Norge


Bình luận


Fremhevede innlegg:
Siste innlegg:
Søk etter innhold:
bottom of page