top of page

Hurra! Festivalen blir utendørs!

- Finn frem solkremen! Det blir festival utendørs på Gjøvik i år, forteller festivalgeneral Ola Narten Svendsen entusiastisk.Utescenen på Jernbanetorget: Det rigges til utendørs for to av konsertene på årets Pascalfestival på Gjøvik. Her fra festivalen i 2016. (Foto: Sigrid Thorbjørnsen / Pascal Norge).Jernbanetorget i hjertet av Gjøvik blir stedet for to av Pascal Norges Nasjonale Festival sine konserter. Dette skjer lørdag 2. september kl. 11.00 og kl. 16.30. Konsertene er gratis for publikum.


- Det er meldt strålende sol, og Pascal Norge har som motto å få våre medlemmer opp, ut og frem. Derfor flytter vi deler av årets Pascalfestival ut i friluft. Da når vi naturlig nok også lettere ut til flere publikummere. Det sier organisasjonens leder, Lars Espen Rath Vestad, der han står og skinner om kapp med sola i Gjøviks gater.


Opprinnelig skulle festivalen altså være inne på Gjøvik kino og scene. Mens workshoper og kunstutstillinger gjennomføres på tidligere annonserte steder i kulturhuset og Galleri Kauffeldtgården, blir det nå altså to konserter åpne for publikum på utescenen på Jernbanetorget. Som navnet sier, ligger den naturlig nok i tilknytning til Gjøvik jernbanestasjon.


- Vi svinger oss rundt! Alt utstyr, lyd og stoler, instrumenter og folk flyttes ut i sola, der publikum er, forteller en svært engasjert festivalgeneral, Ola Narten Svendsen.


Pascal Norge samler i år ca 150 deltakere til sin nasjonale festival på Gjøvik helgen 1.-3. september. Det kommer også gjester fra Sverige på årets festival i Mjøsbyen.For ytterligere informasjon; ta kontakt med:

- Leder i Pascal Norge; Lars Espen Rath Vestad, mobil 906 53 555

- Festivalsjef; Ola Narten Svendsen, mobil 909 40 644
Fra festivalen i 2016: Da var også festivalen ute, i strålende sol. (Foto: Sigrid Thorbjørnsen / Pascal Norge)Strålende høstvær og sol: Yr.no melder om opptil 21 grader og strålende sol på festivaldagen. (Skjermdump fra yr.no)


Program: Festivalprogrammet blir som tidligere oppsatt. Men konsertene kl. 11.00 og kl. 16.30 holdes på utescenen på Jernbanetorget, midt i Gjøvik sentrum. Konsertene er gratis for publikum.

Comments


Fremhevede innlegg:
Siste innlegg:
Søk etter innhold:
bottom of page