top of page

"Kor-Ånna" er ferdig!

Hva betyr det? Jo; at pandemien er over og at det digitale prosjektet med Ola Skaare sin låt, som bærer ovennevnte tittel, er ferdigstilt! Hurra!


Video: Samir Memic / Pascal NorgeDet har vært en lang prosess, med nedstengning og frustrasjoner. Dette har medført at alle har måttet tenke alternativt. Pascal Norge har, som så mange andre, tenkt i digitale baner.


Pascal-familien er av de som har vært hardt rammet av Covid-19. De to siste årene har vært tøffe og vanskelige. Men nå er vi i gang igjen. Og låta er klar. Og heldigvis er de fleste i gang igjen med sine aktiviteter.


Tusen takk til alle involverte, på alle plan! Både artister, lærere, instruktører og andre involverte! Takk også til Ola Skaare, som både har komponert låta og mikset lyden. Og takk til Samir Memic, som har redigert alle bilder og videoklipp.


En ekstra takk til de involverte artistene i Pascal sine medlemsgrupper; EKKO i Fredrikstad, Sound of Happiness i Kristiansand, Mango Band i Stange, og alle gruppene ved PANUA i Asker.PS! Videoen kan deles fritt ved kredittering av Pascal Norge i by-line.
Comments


Fremhevede innlegg:
Siste innlegg:
Søk etter innhold:
bottom of page