top of page

Ny TONO-avtale endelig klar

I forbindelse med pandemien ble avtalene TONO hadde med organisasjonene kansellert. Nå er en ny avtale endelig klar. Den gjelder fra 1. juli til 31. desember 2021, og er svært viktig for alle utøvere i Pascal Norge som fremfører musikk. Vi i Pascal Norge er veldig glade for at dette endelig er på plass igjen.Illustrasjonsbilde fra festival i Kristiansand. (Foto: Sigrid Thorbjørnsen / Pascal Norge)


Alle som fremfører musikk plikter å innrapportere dette til TONO. Det koster også penger. Pascal Norge har imidlertid inngått avtale med TONO og tatt denne regningen for våre utøvere, noe som er en flott gave til våre medlemmer.


I pandemien ble altså denne kansellert. Men 16. juli ble endelig en ny avtale utferdiget. Den er gjeldende fra 1. juli og ut året i første omgang.


Vi ber de av lagene og artistene våre som ønsker å benytte seg av denne avtalen om å melde inn dette til oss på e-post: post@pascalnorge.no snarest. Vi må nemlig rapportere inn dette til TONO via Norsk Musikkråd, som har fremforhandlet avtalen for oss.
Ta kontakt med oss, dersom dere ønsker mer informasjon om dette.


Og husk: All fremføring av musikk skal rapporteres! Alltid!

Comments


Fremhevede innlegg:
Siste innlegg:
Søk etter innhold:
bottom of page