top of page

Nytt styre i Pascal Norge

Søndag 21. mars holdt Pascal Norge sitt landsmøte. - Heldigvis fikk vi gjennomført landsmøtet til normaltid i år, sier gjenvalgt leder Lars Espen Rath Vestad.Illustrasjonsbilde: Hektisk aktivitet med innspilling på Pascal Norges Utfoldelsesarena i Asker. (Foto: Pascal Norge)


Pandemien har jo satt store begrensninger på all aktivitet for de aller fleste et helt år.


- Dette er den korteste landsmøteperioden vi har hatt. For fjorårets landsmøte ble jo stadig utsatt på grunn av pandemien. Først i november ble forrige landsmøte holdt, og det ble digitalt. Det ble det denne gangen også, men til "riktig" tid, sier Rath Vestad.


Og landsmøtet ble krydret med en rekke musikalske og teatralske innslag fra mange av gruppene og enkeltmedlemmene i Pascal Norge, som hadde sendt inn videoer av opptredener. Dette berikte landsmøtet og ble satt stor pris på.


Pascal Norge er nå tilbake til ettårsperioder, slik at landsmøtet igjen holdes hvert år. Samtidig holdes konserten "Vårslipp". Derfor var det mange digitale innslag på årets landsmøte.


Du kan lese mer om styresammensetning og annen info her: https://www.pascalnorge.no/om-oss


Vi håper på en gjenåpning av samfunnet så snart som mulig, slik at alle kan få delta i musikk-, kunst-, teater-, sang- og danseaktiviteter så snart som mulig. Det er viktig for folkehelsa!

Kommentare


Fremhevede innlegg:
Siste innlegg:
Søk etter innhold:
bottom of page