top of page

Pascalfestivalen er utsatt!

Vi er svært triste over å meddele at årets Nasjonale Pascalfestival er utsatt. - Utsatt, men ikke avlyst, sier Pascal-leder Lars Espen Rath Vestad.Illustrasjonsbilde fra tidligere festival på Gjøvik. (Foto: Sigrid Thorbjørnsen / Pascal Norge)Coronapandemien setter fortsatt store begrensninger. Et samlet styre i Pascal Norge har derfor vedtatt å flytte festivalen. Den blir derfor ikke holdt på Gjøvik i Innlandet som planlagt den første helgen i september.


- Vi avlyser ikke, men flytter den til det blir tryggere å gjennomføre den. Vi satser derfor på å holde vår nasjonale festival i mars / april, sier Pascal Norges leder, Lars Espen Rath Vestad.


- Da holder vi tradisjonelt sett vårt landsmøte og konserten "Vårslipp" på Pascal Norges Utfoldelsesarena i Asker. Alt dette flytter vi til Gjøvik, og det blir en vitamininnsprøytning med konserter, landsmøte, seminarer og mye sosialt og moro fra fredag kveld til søndag ettermiddag, sier Rath Vestad.


Helgen er dessverre ikke satt enda, men informasjon kommer tidlig til høsten.


- Vi tar ingen sjanser. Med alle begrensninger og coronavirusets mutasjoner, det faktum at mange av våre medlemmer ikke er vaksinert og alt annet føler vi det mest riktig å utsette festivalen. Vi har rådført oss med kommuneoverlegen og helsemyndighetene og mener det er best å utsette, avslutter Pascal Norges leder.


Comentarios


Fremhevede innlegg:
Siste innlegg:
Søk etter innhold:
bottom of page