top of page

Takk, for alle bidrag til en fantastisk Pascalfestival!

Pascal Norges 12. Nasjonale Festival er nå historie. Men minnene lever! Musikk, sang, dans og bevegelse, kunst og seminarer, konserter og sosialt samvær er stikkord for Pascalfestivalen 2023.


Gjøvik by i Innlandet ble satt på hodet, da Pascalfestivalen gikk av stabelen den første helgen i september. Fra 1.-3. september var om lag 150 mennesker med utviklingshemming og andre bistandsbehov med på glade festivaldager i mjøsbyen.


- Alt ble snudd litt på hodet, da været plutselig var på vår side. Etter alt det våte været, og en Gjøvik by, som fortsatt er sterkt breget av flom, kom sola. Så vil flyttet hele festivalen ut, sier festivalgeneral Ola Narten Svendsen stolt.


Dermed ble Jernbanetorget og en stor, flott utsescene, stedet for konsertene på festivallørdagen. Det sydet av folk og publikum, slik at ekstra stoler måtte settes frem.


På Pascalfestivalen stilte en rekke artister og grupper opp, fra fjern og nær. Selv om det er en nasjonal festival, har Pascal Norge tradisjon for å ha utenlandske gjester. Denne gangen var det fra Partille Kulturskola i Sverige.


I tillegg var det kunstutstilling i Galleri Kauffeldtgården, musikkseminar med Ola Skaare (nestleder og musikkfaglig ansvarlig i Pascal Norge) og Christel Weiner (Partille kulturskola, Sverige).


Vi takker artister, lærere, assistenter, publikum, frivillige og alle i arrangørstaben for fantastiske Pascaldager på Gjøvik. Mye kan sies om konsertene og seminarer, kunst, utstilling og det sosiale - og alle opplevelser. Men vi lar bildene tale for seg selv.


Her er en oversikt over de som deltok:


- Allsangkoret

- Mango Band

- Sangkoret Korpus

- Siri Prestrud

- Scene Korpus

- Christel Weiner

- Ola Skaare

- Ramseband

- Pascalblåserne

- Los Ænsjless

- Latino RockersTusen takk, for en super festival! Vi gleder oss til nye, glade og inspirerende Pascaldager!

(Alle foto: Hege Jensen / Lars Espen Rath Vestad / Pascal Norge)Comentarios


Fremhevede innlegg:
Siste innlegg:
Søk etter innhold:
bottom of page