top of page

- Takk, for nok en herlig Pascal-dag!

Overskriften taler for seg selv. Det var en av musikerne på Pascal Norges Landsmøte 2024 som sa dette, da konserten "Vårslipp" var over og møteklubba på landsmøtet hadde banket sitt siste slag for denne gang, på Pascal Norges Utfoldelsesarena (Panua) i Asker søndag 10. mars.


Det nye, gjenvalgte styret i Pascal Norge: Fra venstre Lars Espen Rath Vestad, Kari Elisabeth Wischmann, Ola Narten Svendsen, Kirsti Merdem Gaustad og Ola Skaare. (Foto: Pascal Norge)For oss som drifter Pascal Norge er disse ordene av uvurderlig verdi. Det at medlemmene setter pris på våre aktiviteter er jo det aller viktigste i en organisasjon.

Nå er Landsmøtet 2024 historie. Nytt styre er valgt - det vil si gjenvalgt. For sittende styre ble enstemmig gjenvalgt ved akklamasjon på Pascal Norges 15. ordinære landsmøte på Panua - Pascal Norges Utfoldelsesarena - i Asker, søndag 10. mars.


-Med det 15. landsmøtet er vi også inne i jubileumssesong. Det begynner å bli lenge siden Pascal Norge ble stiftet i Bærum den 09.09.09. Men vi er fortsatt en organisasjon i tiden. Vi skal fortsatt vokse, skape nye aktiviteter og skape en bedre hverdag for stadig flere, til beste for våre medlemmer og samfunnet forøvrig.


Dette var Pascal Norges leder, Lars Espen Rath Vestad, sine ord i hans åpningstale på Landsmøtet. Han takket alle frivillige, lærere og instruktører, enkeltmedlemmer og grupper, da Landsmøtet 2024 ble satt.


Landsmøtet behandlet ordinære landsmøtesaker. I tillegg ble det vedtatt noen justeringer i vedtekter og endring i medlemskontigenter.Nedenfor følger noen bilder fra konserten "Vårslipp" på Landsmøtet 2024.

Artister i år, var:

  • Real Trøkk

  • Panua Big Band

  • Siri Prestrud


Tusen takk for en flott konsert! Det beriket vårt landsmøte.


(Foto: Pascal Norge)


(Foto: Pascal Norge)


(Foto: Pascal Norge)(Foto: Pascal Norge)


(Foto: Pascal Norge)


(Foto: Pascal Norge)


(Foto: Pascal Norge)


(Foto: Pascal Norge)


(Foto: Pascal Norge)
Comments


Fremhevede innlegg:
Siste innlegg:
Søk etter innhold:
bottom of page