Velkommen til digitalt Landsmøte i Pascal Norge!

Pascal Norge har i dag holdt digitalt styremøte og i den forbindelse er det vedtatt at vårt utsatte landsmøte holdes på den digitale plattformen Zoom lørdag 14. november kl 11.00.Koronapandemien har virkelig satt alt på vent. Allerede den 15. januar sendte Pascal Norges styre ut innkalling til vårt 11. ordinære landsmøte i Asker, som skulle gått av stabelen den 15. mars. Som dere alle vet, ble det dessverre utsatt på ubestemt tid på grunn av pandemien.


Nå satser vi imidlertid alt på holde landsmøtet digitalt. Det blir også musikkinnslag fra ulike steder av landet digitalt. Det betyr at artister og grupper også får opptre som kunstneriske innslag på nettet.


Vi ber deg melde deg på landsmøtet snarest. Dette gjør du ved å sende en e-post til post@pascalnorge.no. Da vil du dagen før landsmøtet få til sendt en lenke for å logge deg på nettet. Du trenger ingen nedlastet programvare for å være med. Lenken sender deg til rett sted. Vi oppfordrer også alle som ønsker det om å følge de kunstneriske innslagene, som rett og slett blir en minikonsert. Husk å skru av mikrofonen din.


Sakspapirer sendes også ut på e-post.


Det er tradisjonelle årsmøtesaker som skal behandles på landsmøtet. Av innkomne saker nevnes en vedtektsendring, som går på å føre oss tilbake til landsmøte hvert år, mot hvert annet år som det er nå.


Velkommen til landsmøte! Har du spørsmål, kan du ta kontakt med leder Lars Espen Rath Vestad på mobil 906 53 555 eller sende oss en e-post på post@pascalnorge.noFremhevede innlegg:
Siste innlegg:
Søk etter innhold: