top of page

Velkommen til (digitalt) Landsmøte i Pascal Norge 2021!

- Dette er vel den korteste landsmøteperioden vi har hatt i Pascal Norge. Og jeg håper vi ikke får oppleve dette igjen, sier leder Lars Espen Rath Vestad. Han sier dette med pandemien i tankene, og viser til at Landsmøtet 2020 på grunn av denne først ble gjennomført i november. - Men nå er det klart for Pascal Norges 12. ordinære Landsmøte. Det skjer søndag 21. mars, sier Rath Vestad. Og legger til at det på grunn av Covid-19 dessverre blir digitalt landsmøte denne gangen også. Og digitalt "Vårslipp", som er den store vårkonserten til organisasjonen.- Vi håper vi snart kan komme tilbake til en mer normal hverdag. Vi trenger det. Medlemmene våre trenger det! Vi savner alle fysiske treff, hvor vi kan spille, synge, danse, drive teater, musikk og bevegelse, kunst og håndtverk. Og ha den gode praten over en kopp kaffe eller saft i pausa. Nå har vi levd med restriksjoner i snart et helt år. Det går på helsa løs, sier Pascal Norges leder Lars Espen Rath Vestad.


Han viser til at aktiviteten i organisasjonen har vært så godt som stengt siden 12. mars i fjor. I kortere perioder har man noen steder i landet kunnet holde øvelser. Men det blir lite kontinuitet.


- For mange er det tilbudet gruppene i Pascal Norge gir sine medlemmer det eneste de har. Og når det blir borte, sier det seg selv at det får store konsekvenser. Mange blir ekstra isolert, påpeker Rath Vestad.


Men nå er det duket for landsmøte i Pascal Norge. Og da inviteres alle medlemmer til å delta på Zoom. Både på selve landsmøtet og den digitale landsmøtekonserten "Vårslipp".


Nedenfor ser du innkallingen til landsmøtet.

Comentários


Fremhevede innlegg:
Siste innlegg:
Søk etter innhold:
bottom of page