top of page

Viktig informasjon vedr. rapportering

Her er veldig viktig informasjon fra styret, først og fremst til gruppene i Pascal Norge:
Bilde: Toppen av rapporteringsskjemaet for medlemsgrupper i Pascal Norge. Skjemaet fungerer også som innmeldingsskjema.Melding fra administrator 28.04.24:

Den tekniske feilen i skjemaene er nå rettet og lenkene nedenfor er nye.


-WebadministratorVi er helt avhengig av å ha oppdaterte medlemslister. Vi har derfor laget egne (og veldig enkle) rapporteringsskjema på nett, som vi ber dere fylle ut så snart som mulig; senest 29. april for inneværende år.


I henhold til vedtak på Landsmøtet skal disse fylles ut innen utgangen av januar hvert år, men altså med unntak i år, som er første år med denne ordningen. Rapporteringsskjemaene for grupper må sendes inn hvert år, men for enkeltmedlemmer skal dette kun sendes inn dersom det er endringer.

Det er viktig at denne fristen overholdes, da vi må søke Frifond Organisasjon for utdeling i Pascal Norge innen 30. april.

 

Vedtak fra Landsmøtet: For å holde internkontrollen i hevd skal alle medlemsgrupper sende inn rapport av antall grupper / medlemmer på Pascal Norges elektroniske skjema innen utgangen av januar, hvor medlemstall pr 31.12. i foregående år opplyses. Det lages unntak for 2024, da dette er en ny ordning. Innsending av elektronisk skjema skal for 2024 sendes inn innen 29. april.

 

Skjemaene finner du i lenken nedenfor:

 

Årlig rapporteringsskjema for gruppemedlemmer:

 

Innmeldingsskjema for enkeltmedlemmer / oppdatering av informasjon:

 

Husk fristen den 29. april 2024! Og igjen; vi beklager kort frist, men skjemaene er enkle og veldig raske å fylle ut!

 


PS! Skjemaene fungerer også som innmeldingsskjema for nye medlemmer og medlemsgrupper.

Comments


Fremhevede innlegg:
Siste innlegg:
Søk etter innhold:
bottom of page