top of page

"Vårslipp" i Pascal Norge

Like sikkert som at våren kommer, arrangerer Pascal Norge konserten "Vårslipp" i forbindelse med Landsmøtet - hvert eneste år. Til tross for vedtektsendringer, deriblant at Landsmøtet skal holdes hvert annet år, lover vi at det fortsatt blir vårslippkonsert. Og selvfølgelig mange andre arenaer for utfoldelse i Pascal Norge. I dag ble det også valgt et nytt styre.

Nytt styre i Pascal Norge. Fra venstre Lars Espen Rath Vestad (leder), Kari Wischmann, Ola Narten Svendsen, Stian Brødsjø, Mats Andersen, Fredrik Gudim Eriksen og Ola Skaare. (Siri Syvrud og Eirin Syvertsen var ikke til stede da bildet ble tatt.

- Pascal Norge er en organisasjon i tiden, til beste for sine medlemmer og samfunnet forøvrig! Det var budskapet til Landsmøtet 2018, som ble holdt på Pascal Norges Utfoldelsesarena (PANUA) i Asker i dag.

En lang rekke artister stilte opp på konserten "Vårslipp", som hvert år er en gedigen, men intim, konsert for artister fra fjern og nær. Konserten arrangeres i forbindelse med Landsmøtet, og er en plattform for utvikling og vekst, både for artistene og vår organisasjon.

Etter en hilsen til landsmøtet fra leder i Pascal Norge, Lars Espen Rath Vestad, og nestleder Ola Skaare, var det duket for forhandlinger. Og det gikk som perler på en snor. Det kom stadig konstruktive spørsmål fra salen, og det var ingen uoverenstemmelser.

Av store forandringer, kan vi nevne at Landsmøtet nå går fra å holdes hvert år, til hvert annet år. Det betyr at hele styret i dag ble valgt for to år.

Dette var en av vedtektsendringene som i dag, enstemmig, ble vedtatt.

Det betyr at neste Landsmøte holdes i 2020, og at det i mellomtiden vil være et representantskapsmøte.

Pascal Norge jobber aktivt for å skape flere arenaer for vekst og utvikling av vår medlemsmasse, og fikk ros for alle arrangementer som holdes, og kvaliteten av disse, til tross for svært begrenset økonomi.

Pascal jobber både lokalt, regionalt, nasjonalt og internasjonalt. Det skal vi fortsatt gjøre. Men vi satser også aktivt på å få stadig flere medlemmer i Norge.

- Oppfordringen går dermed på å melde seg inn i Pascal Norge. Alle kan være medlem hos oss, sier leder Lars Espen Rath Vestad.

(Saken oppdateres)

Her er noen bilder fra Landsmøtet 2018:

Fremhevede innlegg:
Siste innlegg:
Søk etter innhold:
bottom of page