top of page

Festivalen er "rett om hjørnet"!

Nå nærmer årets festival seg med stormskritt! Pascal Norges 8. Nasjonale Festival 2018 arrangeres i år, som i fjor, i samarbeid med Sound Of Happiness-festivalen. Vi setter stor pris på at Sound of Happiness nok en gang innlemmer oss i sin festival! Her kan du se programmet for festivalens hoveddag, søndag 3. juni. Da har allerede Pascal-medlemmer og Sound of Happiness satt sitt store preg på Kristiansand lørdag. Små og store overraskelser kommer. Vi håper å se deg i Kristiansand!

Enten du er deltaker eller publikumer; hjertelig velkommen til Kristiansand lørdag 2. og søndag 3. juni. Sound of Happiness og Pascal Norge har et tettpakket program, som vi håper du vil like, ta del i og sette pris på!

Pascal Norge setter stor pris på samarbeidet mellom vår organisasjon og Sound of Happiness, samt hjelpere / samarbeidspartnere på alle plan!

Vi anbefaler alle å merke seg følgende arrangementer. De ligger som Facebook-events:

Byfest dag: https://www.facebook.com/events/225635671524469/

Byfest kveld: https://www.facebook.com/events/1625463157573545/

Vi gleder oss! Dette blir utrolig spennende! Velkommen til glade festivaldager i Kristiansand!

Kultur for alle!

Kultur = bedre folkehelse!

Du kan lese mer om festivalen her:

https://www.pascalnorge.no/single-post/2018/05/07/Det-n%C3%A6rmer-seg-festival

For nærmere opplysninger om festivalen, kontakt Pascal Norges leder, Lars Espen Rath Vestad på mobil 906 53 555 (e-post lars.espen@pascalnorge.no) eller festivalansvarlig og styreleder i Sound of Happiness, Stian Brødsjø, på mobil 930 44 855 (e-post: stian@soh.no)

Fremhevede innlegg:
Siste innlegg:
Søk etter innhold:
bottom of page